Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2013 13:27 - ЛЪЖАТ ВИ! - приказката продължава
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 938 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.03.2013 23:05


 Какво стана в България?

Народа започна протест! Народа само започна! Хората не бяха много, но властта падна, партиите се изпокриха и президента треперейки се опитва да … ни … и той не знае какво! Просто СТРАХ е сковал бившите управляващи. ЗАЩО?

Защото – Гузен негонен бяга!

Борисов и компания! – Царят е гол! Ами да и гол, и бос и прост. Пък то и не цар, ами само генерал! От едната страна кучето нашенска порода и Цветанов, от другата Дянков и пълнежа от министри и слугинаж, който може да се сменя когато и както се иска. Строителя на „нова“ България я остави като труженичка по магистралите. Но не това го събори! Събори го не това, че се виждаше като цар, а това, че не се държа като цар! Обиди народа си! Няма прошка! И никакъв избор вече няма да го върне там дето беше – не във властта, а в народния взор и надежда за честния генерал! Сега само съда може да покаже и дали не е злоупотребявал с власт! Оставяме го за сега.

Другите! – Не искам и да напиша имена на партии. Гнус ме е! Разбойници! Народът не иска да ги гледа, да ги чува или да ги вижда! Може би само на съд!

Те грабиха! – No comment! – Грях е! Господ да им прости! Народът не иска.

Те лъгаха! – No comment! – Грях е! Господ да им прости! Народът не иска.

Те продадоха и България! – Тук народа скочи! Защо? Ами защото само България му остана. Разграбена, разрушена и бедна, но единствена! И защото предателите никой не ги обича! Те, управляващите предадоха България!

Разбрахте ли защо протеста срещу монополите не е само протест срещу големите сметки както искат да ни излъжат? Защото:

1.      Приватизираха, откраднаха движимо и недвижимо имущество, превърнаха го в пари и ги изнесоха навън!

2.      Изкупиха земята и горите, сякоха, строиха и изнасяха каквото може навън!

3.      Дадоха на други и да копаят каквото има и да изнасят!

Не остана нищо дето не са пипнали и откраднали! А не! Остана да източват чрез монополите всичко което може от българския народ! Ето затова протеста не е само за ГОЛЕМИТЕ СМЕТКИ, а срещу ЧУЖДЕСТАРАННИТЕ МОНОПОЛИ и българските предатели!

Искането е СЪД! Народен съд! И ревизия на всички договори!

 

Внимавайте лъжат Ви! Медиите дават трибуна само на тези които Ви лъжат!

 Ето това е една от лъжите: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1814519

 

„Но исканията на протестиращите за разправа с монополите и намаляване цената на тока бяха пренасочени от сили, които искаха да използват протестите за свои цели. Днес, с интернет и фейсбук, е много лесно не само да се организира и светкавично да се разрасне един протест, но и да се насочва подмолно.“ – ето я лъжата! Показах Ви по-горе причините за протеста. Не случайно няма формулирани искания, защото вземането на властта не е искане на народа, а негово право!

„В нашия случай национализация на монополите. Сякаш държавният монопол е по-добър от частните монополи! Не е ли по-разумно да се засили държавният и обществен регулаторен контрол на монополите? И най-важното - да се създаде пазарна ситуация на конкуренция?“ Няма добър монопол, но Държавната собственост не е монопол! А конкуренция и регулация ще имаме след РЕВИЗИЯ на договорите.

Няма да правя разбор на цялата статия! Прочетете я и помислете! Ясно Ви подсказват какво искат! Ще се спра само на едно изречение!

 „Демокрацията е хаос, джунгла, ако не е власт на закона.“

Да ми обясни автора, до сега къде беше закона? Имаше ли закон? Имаше! Какъв е резултата? – Не нула, а направо минус за народа!

Да обясня на автора, че не е необходимо да се плаши от джунглата! По-силния побеждава, но няма МОНОПОЛ на лъвове или други зверове!

И запомнете при демокрацията НЕ УПРАВЛЯВА НАРОДА, той само избира кой да го управлява или отнема властта на злоупотребилите с нея!

Като знаете това немогат да Ви излъжат!

Приказката продължава.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 301391
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930