Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2013 17:35 - ЛЪЖИТЕ! КОЙ КОГО! „Шута“ на „курвенския парламент“, му би шута! - приказката продължава.
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 975 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Така започна: Президент, политици и разни  ….олози казаха в един глас  „ … да дадем на Народното събрание да свърши много важни работи  за да може да изпълним исканията на гражданите..“

, а дали е така? Кой, кой да ни каже?

Ами аз мога само факти да ви разкажа пък Вие помислете.

Съвсем наскоро народа скокна и поиска национализация на монополите които или чрез които беше и продължава да е ограбван и малтретиран. Какво стана?

Това не било народ, а тълпа, граждани, провокатори, били малко, незнаели какво искат и какво ли не още. В нашата Република най-удобно е да са публика. Не става! Събират се! Викат. Искат! Даже го написали на плакати за да могат управляващите да го прочетат! Да не объркат исканията.

И какво стана!

Неможело национализация да се връщаме 100 години назад. Привижда им се призрака на комунизма. Експроприация неможе ли тогава. Ми то и закон си имаме и комисия даже. Не може! Може би виждат друг призрак. Да виждат го и Костов го позна.

Един народен представител се подвизава в 41-вото народно събрание, като „шут“ на събранието! Винаги се вдига настроението при всяко негово изказване и пада голям смях! Но както знаете идва времето и на шута при всяко представление! Главна роля и важен момент! И той дойде.

Волен Сидеров видя протестите на хората и за разлика от другите, той прочете плакатите и разбра какво трябва да направи! Той изпълни исканията на народа за национализация на ЕРП-тата и ги внесе за гласуване. След като мина гласуването и събранието гласува НЕ на исканията на народа, „Шута“ на „курвенския парламент“, му би шута. Напусна с чест, достойнство и хубава песен! За спомен залепи и снимките им за да се гледат и да знаят какви са!

Помислете!

Референдум – народа казва ДА. Народното събрание показва среден пръст – НЕ.

Народа иска национализация /няма значение думата/ на ЕРП-тата, Народното събрание – НЕ.

Шута напусна! Той може и грешно да си мисли, че българите са националисти, но поне има достойнство и излезе завинаги от този парламент. На курвите не им прави впечатление списъка, нито снимките /хубаво изглеждат на тях/ пък и са свикнали. Даже като минават покрай се сещат за песента и си я тананикат. Хубава си е песента. Но Костов е притеснен. Той позна призрака. И в четвъртък от трибуната притеснен се възмути от списъка: „Докога ще търпим това словоблудство? Накъде тласкате хората отвън? По улиците на града с надпис “Убийте ги!”ли искате да ви налепят?”.

Ха! Виждате ли! Значи Костов знае едно от исканията на народа. Съд за всеки злоупотребил с властта през тези 23 години!

Така започна: Президент, политици и разни  ….олози казаха в един глас  „ … да дадем на Народното събрание да свърши много важни работи  за да може да изпълним исканията на гражданите..“

Не става! То не е народно както видяхме, а курвенско!

Народа каза НЕ! Не го иска!

Как продължи сагата?

Ами президента и компания дъвчат дъвката за служебното правителство! Експертно да било. Ами как експертно бе, като и тази дето сложихте на ДКЕВР се оказа поредната „калинка“ без диплома или без такава каквато трябва да е дипломата. Щото и аз съм объркан. Информацията е от друг депутат. Пък те само лъжат ли лъжат. Поне си призна, че върши незаконни неща. Ами сега.

Не вярваме на подалото оставка правителство което ни показа мними организатори на протест! Да вярваме ли на президента и разни организации на протестиращи дето му дават удобни искания. НЕ!

Народа протестира. Стиска зъби, работи и не нарушава реда в държавата. Е да изгоряха двама за да осветят исканията и да не ги забравят протестиращите. Да не се объркат в лъжите. Но положението не се подобрява. Положението си е извънредно!

Конституция си имаме! Може президента да обяви ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ и да се решат проблемите които са създадени от последното и всички предишни правителства, от курвенското събрание. Но не би!

Културния министър се изказал в Брюксел! Говори за военно положение! Как да му вярвам, като незнам кое му е дошло повече пиенето или брюкселското зеле.

Що не прочете хубаво конституцията културният министър в оставка. Извънредно положение не е военно положение, но знае ли се какъв призрак вижда той. Може да не е точно призрака на Костов.

Да в тази държава остана само една институция, ама от един /1/ представител – ПРЕЗИДЕНТА!

И ако и той не уважи, не чуе, не прочете исканията на народа ….

Няма да стане анархия. Народа ще си вземе властта и ще я предаде на други. Да на други, които ще изпълнят исканията!

А исканията са – Съд за злоупотребилите с власт и помагалите им! Този призрак плаши Костов, плаши и …..

Боже колко хора само изплаши!

Накара даже и американската посланичка да подсказва на нас българите да слушаме политиците си и да им дадем вота си.

Пък то българите нали малко отбират английски и ги избива на руски та разбират вота така: „Вот тебя …“ и показват среден пръст на тези които ги лъгаха и сега пак се опитват!

Тананикайте си хубавата стара песен на „Сребърни крила“ Курви сбогом!

Приказката продължава. 




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300974
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930