Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2016 11:29 - Изключителни политически, спортни и светски новини
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 842 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

Президент Пръдналиев, изнесе запомняща се реч пред ЕК. Той така пламенно говореше, че след приключване на речта, а даже и още по време на речта всички присъстващи махаха енергично с ръце. Това е видно от показаното по световните медии и снимковия материал. От тази историческа реч света узна какво е Русия за президент Пръдналиев разбра и това, че България ще се включи още по-категорично в санкциите като: няма да изнасяме космически кораби за Русия, автомобили, камиони, локомотиви, трамвай, компютри, теле-фони, гал-фони и много други фони. Спираме и логистичната помощ за Русия – нашите инженери няма да мият чинии никъде другаде освен в ЕС и САЩ евентуално.

Трябва обаче да отбележим, че цялото това махане от множеството присъстващи в залата както казват редица наблюдаващи било заради неясна миризма. Много намирисвало по време и след речта на президент Пръдналиев. Дали е вярно ще разберем още на следващата изява на президента.

 

 

Световните агеннции разпространиха съобщение за новото секретно българско супер оръжие хуманоид унищожител, който се самовъзпроизвежда. Нашите учени са използвали нещо китайско + РОМ /наши разследващи журналисти мислят, че РОМ си е чист български циганин/+ нещо неизвестно в резултат на което се получава хуманоид, но забележете! Само след 3 /три/ месеца бременност се появява хуманоида след което започва да ползва социалната система – както той, така и създаващите го. Привлича и усвоява /краде/ всичко, като най-вече желязо и в малко по-малка степен дърво. Разузнаванията на другите страни са изумени как хуманоида разпознава и ползва всички социални системи. Не го спира нито език, нито различията в устройството на банкоматите. Специалисти от финансовите институции замислят пълното спиране на хартиените пари и монетите и замяната им с електронни, като се надяват така да се предпазят от този унищожителен хуманоид.

 

 

След историческите резултати на треньора на цирковата футболна трупа г-н Петев в Япония, той спешно си търси гора която да хване, но след като всички гори в България са частни и никой няма да го допусне там ще търси такава в чужбина.

ФИФА побърза да въведе 91 броя промени във футболната игра за да може да навакса изоставането си спрямо нововъведенията на БФС. Състезанието продължава.

На световната футболна сцена имаме вече и първо място! ЦСКА е на първо място по клониране на футболен тим. Да ни е честито!

Разбра се истинската причина за оставките на Иво Тонев, Гонзо и останалата част от ръководството. Причината е, че не е намерено място където да се състезава гранда от Подуене за да е на първо място. След излизане на класацията на ФИФА за класирането на футболни тимове „заемащи второ място“ вечно вторите от Подуене са на второто място и в това класиране, при което секретаря на комисията по статистика възкликва – „ е няма други такива идиоти…“. Така от евроидиоти станаха световна марка идиоти. Да ни е честито!

 

 

Инцидент с американски танк край Сливен. Гладен цигански кон нападнал танка и огризал част от бронята. Нашите журналисти намериха собственика Асенчо и ето какво отговори специалиста:

Бях на командировка. Берях си кабели. Вярно, че три дена Брус Вилис /така се казва коня/ не е ял, но как да е виновен. Те хамериканските танкове са с менте жилязо зат‘ва ги яде. Кат е лош мат‘ряла така става.

 

 

         Отец Дионисий предлага още нововъведения в църквата. Той предлага да не се разходват вече средства за направа на свещи, а да се пращат анимирани такива на всички вярващи /GIF/ и според времето на работа на анимацията да се таксуват миряните. Освен това с всеки вярващ ще се сключва договор и ще му се предлагат таблети и телефони с отстъпки.

 

 

Почти е сигурна победата на Хилари Клинтън на изборите в САЩ. След като дамата е обещала, че влезе ли в Белия дом ще направи свирка на всеки посетител едва ли Доналд Тръмп може да я победи. Администрацията на президентството на брифинг сподели, че тогава Овалния кабинет, който сега е по-известен като Оралния кабинет за в бъдеще може да се нарече Е*балния кабинет. Въпрос на време и … коефициенти при букмейкъра Ви.

 



Тагове:   футбол,   избори,   реч,   президент,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 301206
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930