Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 11:38 - Българската политика – кукли на конци, разсърдени деца и българския народ. Народа е велик и скоро ще го разберат.
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 4306 Коментари: 3 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Какво става в България сега! Ето началото!

Нетърпимост от грабежите на монополите и голямата бедност.  Сваляне на правителството на Бойко Борисов. Управляващите изпуснаха духа от бутилката и после се опитаха да спасяват положението, но така и не успяват.

Резултати от изборите: ГЕРБ – 1 085 650; БСП – 942 541; ДПС – 400 466; АТАКА – 258 481; НЕГЛАСУВАЛИ - 3 377 515.

Народа – нямам представа как – реши да не дава възможност да го управлява една партия. Задължи ги за да управляват да вземат решения в група. НЕ в коалиция, а за всеки важен за държавата въпрос да се обединяват в решението си. За другите да няма решение. Така правят държавниците. Уви в съвременна България няма такива.

Какво имаме сега?

Парламент театър в който решават всякакви въпроси, но не и такива с държавна важност.

Политици кукли на конци.

Орешарски премиер! Ето първата кукла. Човекът е може би перфектен за министър на финансите, но толкова. За друго не става. Дали е корумпиран или нещо друго, но каквото му кажат изпълнява и застава за мишена отпред. Много е смешно ако не беше толкова жалко и трагично. Трагично за човека и за държавата която да представлява. Ще се протестира докато си отиде. Ясно и конкретно!

Станишев председателя на БСП и ПЕС! Ето още една кукла. Доста по сложно е около него. Личните амбиции в една голяма и богата партия, която не иска да изпуска. Забележете къде е проблема! Той не иска да я изпуска не сега, а и  след мандата си в ПЕС. Иска му се да не е като Първанов и другите преди него. Тресе го болестта на БСП – ако може власт за винаги. Какви са неговите конци. От една страна се съобразява с европейската си ангажираност. От друга страна реже, крои и премества в БСП и става вътрешен хаос. От трета страна се съобразява с ДПС, защото без нея сметките не излизат. А има и четвърта – трябва и по малко да има в предвид АТАКА щото няма как. Човек който седи на два стола, пада и от двата. Този се опитва на четири. Явно няма да стане. Да видим от кои ще падне. С всеки протест падането е по-сигурно! Ще протестираме!

 Борисов шеф на ГЕРБ! Ще попитате къде са конците? Конците тук трудно се виждат, но са безкрайно опънати. Конците ги държат „лошите бандити“, а „добрите бандити“ малко им трябва за да говорят или да си разчистват сметките. Единствено ги спира положението на благодетелите им, които не искат да се наруши крехкото състояние на политическа стабилност. Не е желателно в България да се въвежда „отстрелване“ на политици, както в други демокрации, защото тук има доста материал. Спомняте ли си документа за Борисов от американския посланик. Нима смятате, че е лъжа. Ако беше така, той нямаше да им играе по свирката толкова явно. Това го и събори от власт. Не изигра правилно стратегическия проект АЕЦ Белене в американска полза. Иначе се държеше добре и отиграваше другото както трябва. Жалкото е, че не беше в полза на народа. Получи червен картон. Сега трябва да разберем неговите далавери за да не го допускаме повече във властта и да няма възможност да скрие следите. Ще протестираме! Докато се получи!

Плевнелиев президент! Този ще е с най-малкия коментар. Видяхме го вече. Поставен от Борисов си изпълни задълженията. Когато трябваше да реши нещата в полза на народа ги реши в полза на политиците. За такъв няма място в държавата. Страхлив и нерешителен, какъв главнокомандващ е? На България не е нужен такъв президент. Ще протестираме! Докато се махне!

До тука ясно! Ще попитате какво се обърка? Защо загрубя играта?

Няколко са причините!

Първата е, че Борисов и Станишев се държат като разсърдени деца. Забележете обаче. Сега на „власт“ е Станишев и компания и вместо да решава въпросите на държавата, той решава да го „върне тъпкано“ на Борисов. Както Борисов и ГЕРБ се подиграха с опозицията и парламента когато бяха на власт, сега Станишев иска да си го върне. Кой ти мисли за народа? Него кучета го яли.

Да не си помислите, че Борисов е света вода ненапита. Той когато дойде на власт с обещание да осъди за далаверите всички от тройната коалиция не го направи. Защо? Ами щото са едно и защото е хубаво и той да си крадне. Сега не се чудете защо Станишев не съди Борисов, а само пускат фишеци и разиграват театър. И така ще си иде и Цацаров и който още трябва, но осъдени политици няма да има. Няма да има, защото всички са крали и всички знаят всичко за останалите. Защото ще има много „самоубили“ се бизнесмени, а политиците до един за затвора.

Втората причина да се държат така е, че четейки резултатите от изборите те и двамата си мислят, че няма как да не влезнат в следващ парламент, ако има предсрочни избори. Затова си правят цирка и удължават номерата. Но народа изчерпва търпението си! Внимание!

Третата причина е ДПС. ДПС е единствената партия която знае, че на следващите и по-следващите и незнам си кои още избори ще получи същия и даже малко по-голям процент и пак ще е в парламента. Тя действа в момента на принципа – двама се карат третия печели! Обаче станаха много нагли и какво? Ще протестираме! Ще протестираме докато те си останат само в парламента и нямат министри! Яко нали? Протеста продължава. ДПС го стартира. Народа ще им обърка плановете.

Четвъртата причина е АТАКА! Всички играят срещу АТАКА.Защо? Защото националистите искат и неща които са в полза на народа. А това е против интересите на политиците от ГЕРБ и БСП, против интересите на етническата върхушка в ДПС, против интересите на монополите. Никой не иска на народа да е добре. Ще направят всичко за да няма повече АТАКА. Не напразно в момента се дирижират протестите като настройват всички против АТАКА. Само, че Сидеров е толкова нестандартен и му са скъсани конците, че си е направо неуправляем. Единствения начин е да го изкарат от нерви и да го представят за клоун или психопат докато подготвят една, две или три сателитни партии от блюдолизци за да има нови избори.

Няма да простят на АТАКА, защото не искат и няма да махнат монополите! Забележете ЧУЖДИТЕ които грабят националното ни богатство. Нима сме толкова прости, че неможем да си управляваме наши български електроразпределителни дружества?

Няма да простят на АТАКА, защото не искат да прекратят неизгодните договори и концесии за ТЕЦ-овете, златодобива и медодобива. Нима сме толкова безпомощни и неуки. Не имаме миньори без работа, имаме уран имаме и сол. Но нямаме национално отговорни политици!

Колкото повече гледам изборните резултати все повече се учудвам, колко точно гласува народа! Ако бяха го смятали в БАН, все щяха да допуснат грешка. Но народа въпреки „помощта“ на социологическите агенции постави капан на политиците и сега ги виждаме колко струват и колко мислят за България.

Въпреки добре написаната „Планът Сидеров срещу колониалното робство“, въпреки истеричните крясъци на водача на АТАКА, цирковете, гафовете и 20-ната му депутати нищо няма да се случи. Той и АТАКА ще бъдат изядени от триглавата ламя която яде и България – ГЕРБ, БСП и ДПС.

Да протестираме докато бъдат съдени всички управлявали 23 години! Да ги съдим, но не прокурор да е ПАРАЛИЕВ, а съдия ПАРАДЕЛИЕВ. Народа да ги съди. Ако сметнете, че е по-справедливо да ги пратим при Господ, той да ги съди. Ето имаме делата им. Имаме и представленията им. Имаме всичко направено от тях. Остава да ги съдим.

Ще протестираме докато …. До кога?

Народа да каже!




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. amsterdamnl2c - Резултати от изборите: ГЕРБ – 1 085 650; БСП – 942 541; ДПС – 400 466; АТАКА – 258 481; НЕГЛАСУВАЛИ - 3 377 515.
20.06.2013 18:30
Резултати от изборите: ГЕРБ – 1 085 650 (ИЗВАДИХА 5-15 -20 ХИЛЯДИ зомбита из улиците на София)
БСП – 942 541; ДПС – 400 466; АТАКА – 258 481;( общо 1 603 000 - все още зомбитата от тази група не се излезли да изядат зомбитата на гЕрБАНИТЕ мутрести вампири)
НЕГЛАСУВАЛИ - 3 377 515.
цитирай
2. amsterdamnl2c - Плевнелиев! Този ще е с най-малкия коментар. Видяхме го вече. Поставен от Борисов си изпълни задълженията. Когато трябваше да реши нещата в полза на народа ги р
20.06.2013 18:44
Плевнелиев президент! Този ще е с най-малкия коментар. Видяхме го вече. Поставен от Борисов си изпълни задълженията. Когато трябваше да реши нещата в полза на народа ги реши в полза на политиците. За такъв няма място в държавата. Страхлив и нерешителен, какъв главнокомандващ е? На България не е нужен такъв президент. Ще протестираме! Докато се махне!
цитирай
3. ackoleff - Резултатите от изборите
20.06.2013 21:02
Бройката на гласувалите съм цитирал от подадените от ЦИК. С това исках да покажа колко има негласували, което за мене е по-голям фактор за тълкуване от хвалбите на Борисов за милиона гласувал за ГЕРБ. демокрация е, но когато няма нормален избор факта е голяма част не гласуват. Ето сега когато хората започнаха да се вглеждат във всяка кандидатура как откриват измамата и протестират.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300934
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930