Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2013 17:50 - ФУТБОЛ директно от БЪЛГАРИЯ – Отбора на НАРОДА срещу Отбора на УПРАВЛЯВАЩИТЕ! - второ полувреме
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 2321 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако някой не е гледал първото полувреме на двубоя може да го направи на този линк. Така ще навлезе в атмосферата на мача.

 

http://ackoleff.blog.bg/politika/2013/03/11/futbol-direktno-ot-bylgariia-otbora-na-naroda-sreshtu-otbora.1063013

 

Започва второто полувреме на изключителния мач за 2013 година между УПРАВЛЯВАЩИТЕ и НАРОДА. Преди да започнем, ще отбележим, че на полувремето се случиха доста неща.

Вниманието на недоволната публика беше заето с въпроси от озвучителната уредба на стадиона и микрофоните. Оказа се, че навсякъде е пълно с микрофони и се чуват разни записи. Така и все още не е ясно какво стана, но и това премина. Общо взето неможаха да уплашат публиката, че всички ги подслушват, защото се чуваха само записи от отбора на управляващите.

Непосредствено преди излизане на футболистите на терена се разбра, че е имало допълнителни билети за мача. Една част от намерените билети са  налице и се разследва дали има още, и кой ги е пуснал за продажба. Все въпроси извън играта, но имащи пряко отношение към нея. Много е ясно, че която агитка е взела от нерегламентираните билети, ще има предимство. Интересното е, че така назрява конфликт между привържениците на играещите, които са вече на стадиона, тези които са извън него и нямат билети и третата група привърженици, които като знаеха предварително за неуредиците, не се наредиха на опашката за билети. Както и да се реши обаче въпроса с билетите, който и да излезе виновен и наказан /ако изобщо го намерят/ мача вече се играе. За тези нарушения ще заплатят и двата клуба, но вие се досещате все пак, че единият ще изгори с повече.

Да се съсредоточим в играта и да не занимаваме за сега публиката със съдиите, ръководството на стадиона и федерацията.

Още преди да излязат на терена футболистите четвъртия съдия обяви, че картоните на EVN, ЧЕЗ и ЕНЕРГО ПРО отпадат и играчите продължават. Отгоре на всичко те имат и претенции към публиката на Републиката, че ги е обиждала. Другата новина е, че капитана на отбора на управляващите остава, но ще е само полеви състезател. Третата новина, че отборите започват от 1:1. И като край на съобщенията се разбира, че ще изчакаме решението за билетите и може да се преиграва мача, но пак ще си купуваме билети.

Публиката псува съдията и е уверена, че повече няма да свири мачове, но на него не му пука. Той свири във Франция и изобщо не се вълнува от тукашната публика.

Футболистите са на терена. Съдията даде начало на второто полувреме. Публиката мълчи в неведение от изравнения резултат. Топката се владее от отбора на управляващите и те плетат много сложни комбинации. Разделени са в непозната схема – всеки срещу всеки, но не точно. Да разгледаме тази схема.

Съдията! Той си е от отбора на управляващите. Ясно е на публиката.

Съдията свири начало на мача и беше сменен от резервния. Той беше познат на публиката, която обикновено го среща на всеки километър. Но по правилник трябва да дойде друг съдия след избор. Доста странен избор се получи, но съдия имаше. Публиката гледа с интерес ходовете на отбора на управляващите. Странни и непонятни.

Нападението се води от бившия капитан, който първото полувреме само да погледне играещите и те изпълняваха желанието му. Сега вече не е така и той само се заканва, но играчите знаят, че неможе да прави каквото си иска. Все пак внимават защото знаят, че готви номер.

 Защитата и халфовете играят заедно. Уж са разделени, но се придържат и играят заедно. Такава е схемата. Разиграват топката и дали ще подават на нападателите изобщо не се знае. Публиката усеща, че ще си връщат на нападението, което много ги изпоти първото полувреме.

Интересно решение е вратарския пост. Там се появи стария нов вратар, който е обиден на целия отбор и ги предупреди, че ако не се нареждат както им казва, няма да лови топката.

Положението в началото на второто полувреме е повече от парадоксално. Публиката гледа внимателно, но е много раздвоена. Тихо бръмчи. Едни псуват отбора на управляващите. Други само отделни техни играчи. Трети гледат вратарят, който прави циркови номера и се чудят дали ще пусне гол, защото той иска да играе от отбора на народа. За сега обаче не се знае дали ще има трансфер или ще си остане на заплата при управляващите.

Мача продължава. Отбора на управляващите играе, а нашия отбор гледа.

Ще се включим малко по-късно, а сега програма от студиото.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 301207
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930