Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 10:25 - Потресаващо! Защо ГЕРБ спечели изборите? Защо резултатите са такива? Експресно проучване на …
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 3250 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 15.05.2013 10:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Експресно проучване на агенция „Защо така бе Миме“ показа следните резултати:

На въпроса: Вярвате ли, че тигрите, лъвовете и крокодилите ще станат тревопасни? – над 30% процента отговориха с „ДА“. Оказа се, че всички са подкрепили ГЕРБ.

         На втория въпрос: В какво още вярвате? Отговорите бяха различни, но духа се запази.

Един участник се надява по новите магистрали да стигне до Луната, която била космически кораб. Друг каза твърдо „НЕ на АЕЦ Белене“ и се надява неговите любимци да намерят нов мат‘риал за да можем българите да кацнем на Слънцето и да имаме евтина енергия. Изобщо в тази група гласуващи имаше много надежда.

В другата голяма група – 26% отговориха на първия въпрос „ДА“ – в смисъл те винаги са били тревопасни. Този отговор дадоха гласувалите за БСП.

На втория въпрос получихме почти единодушен отговор – така каза рокера от Бузлуджа. Той чул, че някой казал, че друг видял. Общо взето тук вярата беше повече от надеждата. Вярваха в рокера от Бузлуджа.

Третата голяма група - близо 11% отговориха с „ДА“ и ни контрираха с въпрос – Как може да се съмнявате? Всички бяха гласували за ДПС.

На втория въпрос всички се надпреварваха да ни обясняват, че тигрите, лъвовете и крокодилите имали различни майки, но един майчин език. В общи линии те били динозаври. Значи тревопасни. И тук вярата е повече от надеждата. Който не вярва, веднага го вкарват в правата вяра. Идол си имат. Той каза, той ги консултира.

Натъкнахме се на още една група – 7% отговориха „НЕ“. Всички са гласували за АТАКА. Щом онези гласуваха „Да“ значи не е вярно.

На втория въпрос всеки започна да си разправя самостоятелно. Никакви чужденци, никакво слънце, никакви рокери. Всичко само за нас, да си остане в България. До тук добре и като стигнаха до различните майки и майчиния език. Олеле мале. Голяма врява настана.

Побързахме към многото малки групички.

Тук още на първия въпрос отговора беше „ДА ама НЕ“. Колкото и да ги питаш каквото и да правиш тук толкова си могат. Всеки е гласувал за НЛО.

На втория въпрос не получихме отговор, но на всички НЛО ръководствата си подадоха оставките.

Така е в България в момента. До после!




Гласувай:
8


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300969
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930