Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2013 15:04 - Гласовете Ви не чувам! Странна предизборна тишина!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 873 Коментари: 0 Гласове:
3



 Клето лето 2013-то в България.

На 12-ий май ще има избори. А разбра ли някой? В нашата мила родина дето всичко се чува, даже от тоалетните, съвсем тихо се готвим за избори. Нищо ама нищо не се чува за избори.

В новините по всички медии: Всеки ден си броим катастрофите. Всеки ден слушаме за поредното дело дето започва в съда и поредното дело от някоя далечна година, което е приключило с оправдателна присъда. Осведомиха ни за времето. Казаха и по нещо за света – колко е лошо в Сирия и колко добре е в САЩ, но не ходете към Бостън сега. Изчакайте да видим няма ли да има още някой взрив.

Преди и след новините: Времето на медиите е заето с мноооого важната тема за подслушванията. Не остана въпрос който не е засегнат освен двата:

Техниката за подслушване – видове, марки, принцип на действие, технически данни и т.н. Темата е интересна и ако някой не се сети да я развие пишете за да покажем какво има по света и у нас.

Цената – 100 милиона на фона на българската действителност като какво го класифицираме. То се явява атестация за управляващите. Простотия – сигурно е! Арогантност – естествено. Поредната измама – сигурно е! Сумата е огромна. Явно са откраднати няколко милиончета. Страх – явно е! Който е на власт да слуша колкото може и където свари за да се предпази със събраните компромати.

Та темата ще се дъвче до 12 май щото не е забранено като алкохола и агитацията в деня за размисъл. Но аз понеже имам ангажименти в деня за размисъл го изместих няколко дни по-рано и до какви изводи стигнах само:

Извод 1-ви: Защо се подслушва в тоалетната на управляващите и защо нерегламентирано? Нерегламентирано е по две причини – да не става за съда и за да не се разбере как са ни управлявали до сега. Защо как са ни управлявали? Ами от разговора записан добре между тримата има само простотии и намек за престъпление. Явно тук не се мисли за управлението. Тук с главите си толкова можаха да изкажат и да се документира. Явно управляващия мисли на друго място и там взема важните за държавата решения. Сега разбрахте ли защо се подслушва в тоалетната. Там се мисли и се вземат решенията. Но или записа от там е изтрит или микрофона е бил насочен неправилно и не е записал точно.

Извод 2-ри: Защо пуснаха темата с подслушваният от БСП в началото на кампанията и изчезнаха? Вече имаше един пример с президента Стоянов който загуби след пускането на компромат. Защо го повтарят? Доста са причините! Те не искат да управляват сега! Защо? Защото няма какво да се краде. Трябва да се напълни хазната за да може да се краде! Ако се стегнеха и вземеха изборите, то ще има друг лидер и какво става? Ще забравят за Сергей. Да ама той не иска. Не иска да се повтори случая с Първанов на негов гръб. Млад е още и му се иска да остане дълго време. Такива са традициите в тази партия. Затова решиха и да махнат някои стари муцуни и да сложат нови непознати и т.н. Дали ще му излязат сметките на Станишев.

Извод 3-ти: Защо само бившите управляващи толкова са активни в тихата предизборна агитация и прилагат всички възможни властови лостове да спечелят изборите? Защото всички дела и документи по изпразването на хазната и дое*аването на народа са все още на дневен ред. При повтаряне на управлението всичко ще се замаже и покрие. Няма и неможе да има осъден и от тях. Затова трябва да се спечели! Ще има подменени и изчезнали документи и какво ли не. И да не забравяме – четири години имунитет. Спомнете си само каква титанична борба водеше Цветанов със съда и прокуратурата за да наместят там свои хора. И беше само за шест апартамента, които се завъртяха из медиите. А сега вече има за много повече.

Извод 4-ти: Защо народа е все пре*баният? Ами много просто! На 11 май ще имате ден за размисъл. За този един ден нищо няма да измислите. Да не говорим, че решенията са готови написани и което и да изберете сами ще се прекарате. Нямате и време за друго. А управляващите мислят за този ден по четири години. Готвят се и си изиграват картите както трябва. Каквото поискат го получават! Хвала на такива управляващи.

За да не ставам досаден ще спра с изводите. И вие се понапънете и помислете. Ако сте добре с паметта спомнете си и какво искахте или искаха и за Вас протестиращите и кой от пръстите получиха. Май средния.

На изборите се очаква да получим един от трите пръста – палец, показалец или среден. Знаете ли обаче, че и трите са средни!

Когато свиете показалеца и средния и сложите палеца по средата получавате класически среден пръст. Къс и дебел. Къс като мандата и дебел, като зора на който ще сте подложени. /Бюлетина №15/.

Средния пръст. Той няма как да се обърка. Винаги е среден. Няма лабаво. /Бюлетина №5/.

Остана показалеца. Понеже ще избираме между трите пръста, той е среден между тях. Но забележете! Показалеца е най-използван сам или в комбинация с други пръсти. Особено в комбинация с няколко други пръста. Както и да го гледате, ще бъдете изработени без съмнение. /Бюлетини останалите/.

Разбрахте ли защо е странна тишината. Не, не защото Ви подслушват. Не бе, не за да слушат по добре. А за да можете да заспите спокойно. Да забравите кошмарите и да не забравяте да си плащате сметките.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300608
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930