Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2013 10:36 - Избори! Смях през сълзи! – Тарикатски номера и анкета!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1165 Коментари: 0 Гласове:
3



 Градоначалниците на ГЕРБ много „умно“ по пример на патрона Борисов и с желязната стратегия на Цветанов /най-вероятно подслушана/ се втурнаха да ремонтират улиците. Запушват дупки и асфалтират та пушек се вдига. Вижте Пловдив. Асфалтират на обещалите гласоподаватели. На другите пращат камиони с асфалт за да попълнят дупките – един вид подготвяме за асфалтиране. Поизчакват да започнат електоралните единици да питат кога. Незнам как става, но след кратък разговор на едни асфалтират, други пишат молби, а трети размислят. Интересно ми е само, как ще разберат, кой как е гласувал след като е таен вота.

         Ако мислите обаче някъде да отидете за да искате асфалтиране запомнете, не става в общината или фирмата дето асфалтира. Трябва да поразберете кои са активисти и да се опитате да се приближите около тях. Полека лека ще Ви се изясни къде и как да се запишете. Не става за всяка улица все пак. Трябва да има дупки и да е проблемна от поне три, четири мандата. Друго условие е да е в Пловдив и София. Все пак там водач на листа е Бойко. Нямам информация за другите големи градове.

         За малките общини ръководени от ГЕРБ номерата са много и всичко става къде, къде по-лесно. Хората се познават. Знаят кой от кои е и кой може да свърши работа. Ще Ви кажа за едно малко градче, като повечето от България. Едната седмица правиха списък, кой как смята да гласува и какво му трябва. Еееее нещо дребно де, за назначения и по-така неща след изборите. Тази седмица на тези от списъка много известната покрай ЦСКА „Титан“ разнасяше контейнери за смет. Стана ми смешно по едно време като видях, че контейнерите са стари и ползвани. Сетих се за вица дето сменяли чаршафите в концлагера. Тези от първа барака във втора, от втора на трета, а от трета на първа. Дребни номера, ама при хората на възраст минават. Циганите масово са въоръжени с метли и организирани на бригади. Ама как хубаво метат само. За всяка бригада има отговорник, който пише че са готови и ги освобождава. Плаща се за труда. Да не мислите, че за гласуването. Неееее.

         Друг момент с който искам да Ви запозная е проведената анкета в България София – то другото България ли е! Анкетата се проведе под егидата на фондация „От благодарния български народ – народ на прехода“. Не вярваме на социологическите агенции. И така. Решихме да съберем реални данни с реални „бюлетини“ коя партия колко струва. Пуснахме на центъра деца с импровизирани урни с наименованията на най-популярните кандидати на изборите и снимка на лидерите им. Пуснахме и кутия със снимката на др. Т. Живков така извън класирането. Само за проучването. Като уважаващи мнението на народа няма да коментираме, а само ще съобщим резултатите. Резултатите са:

         В урната на Кунева имаше мокър кибрит с няколко неизползваеми клечки, счупена гривна и едно празно червило.

         В урната на РЗС имаше огризки от ябълки 2 броя, паднало парче пица и старо упътване за експлоатация на телевизор „Опера“.

         В урната на Атака имаше две парчета от знаме и химикалка без пълнител. Извън урната имаше мегафон на парчета.

         Урната на ДСБ беше празна, но детето ни увери, че доста са питали за Костов за да си поговорят и тогава щели да пуснат каквото са решили.

         Урната на ДПС събра много фасове – 17 броя и едно пакетче шлюпки от слънчогледови семки.

         Урната на БСП беше пълна с използвани билети за метрото и трамваите. Имаше и старо календарче.

         Урната на ГЕРБ. Тук имаше проблем. Неизвестни набиха детето и счупиха урната. Урната както видяхме беше празна, но до нея се търкаляха няколко сметки за ток и парно и една бележка „Ебем ти богу, ебем ти майцу, ебем ти сви светци по календару и све живо на триста метра покрай кучу!!“. За бележките от тока ясно, но за другото незнаем дали е било в урната.

         Урната на др. Т. Живков предизвика интерес у нас. Беше пълна с монети по 1 стотинка от 1962 година. От къде ли ги намериха толкова много.

         Това са резултатите. Тълкувайте ги както искате. Ако нямате мнение по въпроса да Ви повикаме известните ни политолози и социолози за да ги разтълкуват.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300482
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930