Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2013 23:37 - QUO VADIS БЪЛГАРИЯ! - приказката продължава.
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.03.2013 23:46


 http://www.svobodata.com/page.php?pid=11049&rid=154 – Част от безобразията!

 

Съществуват три вида лъжи: лъжа, нагла лъжа и статистика. Лъжата търпяхте 23 години! На наглата лъжа казахме не! Идва статистиката – дали пак ще ни излъжат. Ако незнаем и не почитаме историята, ако не накажем лъжците, крадците и помагалите им ще влезем в статистиката и не само ще влезем а ще я изстрадаме.

 

Началото на "края" беше на 04.02.2013!

23 години грабежи! Узаконени грабежи! И лъжа! Лъгаха го партии от цветовете на дъгата. Народа загуби вяра и реши /подсказаха му може би/- промяна! – Викаме си Царя.

Сътворихме прецедент! Демокрация, избори и Република с премиер цар! Боже, България е приказна страна! Няма други като нас. Брояхме дните и ….

Премиерът - цар дойде, видя, прибра едно друго и ни остави! Но беше синя кръв. Някак тихо и с финес, никой не обиди и царствено напусна!

Народа мисли, гледа умува и на следващите избори реши – няма да е една партия щото ще краде! Да са три, да се контролират! Няма да повярвате! Настана пазар голям. Крадоха за трима – пазаруваха си кой каквото си хареса има няма напазаруваха си за 20-тина милиарда, а може и повече – казва ли ти някой. Но почерпиха за покупките – на пенсионерите дадоха на два или три пъти по 5 лева ама от сърце. На ромите кебапчета и бира, и ток на вересия! Показаха на гражданите на републиката, че оставят няколко милиарда за следващото правителство! Бяха си подготвили следващите покупки, но не искаха да делят на три ами който изпревари. Един вид състезание си спретнаха. Ура демокрация! Ура избори!

Народа се огледа! Плажове няма. Горите изчезнали. Вагоните на БДЖ-то и те не излизат. Нищо няма и крадците ги няма! И народа реши! Избираме си генерал! Да ги намери крадците! Да ги накаже! Да въведе ред!

Започна се добре! Те са виновни! Предните! За всичко са виновни.

Да бе така е. Ние знаем ама сме те турили да ги накажеш!

Чакахме. Нямаше как да питаме защото генерала днес е тук на метрото - реже лента, утре на магистралата – реже лента, на други ден в някоя детска градина – реже лента. За наша радост, да каже нещо хубаво за нас дето сме със замразени заплати и финансово дисциплинирани генерала каза, че сме „лош матриал“. Лоша рана заздравява – лоша дума не се забравя! Генерала изстина в сърцата на народа! Вече беше като другите. И той забрави за народа! Играеше си футбол! Летеше си! Спеше си не къде да е, а на връчването на Нобелови награди. И започна да лъже. И започна да се мисли за господ може би! Дясната му ръка /Цветанов/ – се разправя със съдебната власт, че и президента обиди. И той се взе на сериозно! Не остана по-назад и лявата ръка /Дянков/. Феодални старчета били в БАН и той пари не давал. Че кой си ти бе? Чии са парите? Изотзад на самозабравилата се власт се появиха и монополите! Те защо да пропускат. Нека и на тях народа да плати двойно!

Е тук чашата преля! Народа се събуди! Народа изгони генерала!

Народа не иска монополи! Иска си построеното от него! Иска си го за държавата.

Народа не иска партии! Народа им даде властта - Да употребяваш, но да не злоупотребяваш. Но те /управляващите/ злоупотребиха! Те се мислят за недосегаеми, но сега се скриха!

Народа не иска това събрание!

Народа иска съд! Истински народен съд! Позорно е не наказанието, а престъплението.

В България настана безвремие! Но остана президента! Остана и народа!
image

Г-н президент над Вас е само бог! След Вас е народа! Пред вас е Вашият Рубикон! Аlea iacta est! Спомнете си историята!



 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300494
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930