Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2013 13:27 - Президент ли бе, да го опишеш!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.03.2013 17:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Този човек заслужава? - презрението на народа или да му помогнем!

image

                                         image

Който лъже, той не е достоен да бъде човек!

На 3-ти март президента най-нагло се опита да излъже народа!

Кой освободи България? На този въпрос има само един отговор! Русия! Да всички изброени факти за нашите възрожденци, революционери и знайни и незнайни герой бяха упоменати в речта! Само, че без помощта на Русия няма как да стане факт освобождението ни!

Защо по дяволите президента на празника на освобождението ни говори за след освобождението! За да мине номера с лъжата! Бдете! Той Ви готви още по-голяма лъжа! Защо лъже?

Президента е ерудиран и начетен! Защо излъга? Предполагам от СТАХ! Но не страх от народа! Страх от мародерите наречени политици. Те сами се „нарекоха политически елит“. Те много добре знаят, какво може да иска за тях народа! И президента трябва да лъже! Да им се размине може би? Но да се върнем на лъжата отново!

Да се върнем защо е важно да се упомене Русия!  Първо! Защото след войната именно, те руснаците устройват Държавата България. Не я грабят или разрушават, както е във всяка война! Прочетете и Сан Стефанския договор! Създава се Княжество България което не е васал на Русия, а е свободно!

Второ! Защо идват руснаците? Имат интереси! Но толкова! Следващият етап в България е славен и трагичен. Става съединението, но губим и територии. Стигаме и до фашизъм! Какво правят те – обогатяват се и влизат във войната. Губят и биват наказани! Идват социалистите! Какво правят? Живеят си добре 45 години и мноооого ни лъжат! Губят властта! И забележете народа гласува за демократите. Какво правят? Мародерстват цели 23 години! Народа е по-зле от всякога. Не е бил обран нито от фашисти, нито от социалисти както сега. Народа за пореден път иска възмездие! Иска съд за всички мародери!

И какво става? Изправя се марионетката наречена президент, която нагло лъже!

Unum, sed leonem - Един, но лъв.

Достоен е за уважение и Жан Виденов – комсомолеца! Опита се да управлява, не успя. Народа го принуди да се оттегли! Оттегли се и не се появи повече. Народа продължи напред!

Достоен е за уважение и Бойко Борисов! Разбойник, но от класа! Народа го принуди да се оттегли! Народа показа, че не е „лош матриал“!

Но се появи недостойния! Подигравката на „бившите“ силни на деня! /Вижте снимките. Спомнете си изказването на Цветанов!/

Какво да кажа! Зад всеки успял мъж има една жена! Зад президента, не! И не е случайно!  Ами тя не иска да е една от всички които дърпат конците на президента!

Като сме започнали да говорим за жените да кажем казаното - Uxori nubere suae (Martialis) - Да си жена на жена си (да си под чехъл) (Марциал).

 Ние все още незнаем под чий чехъл е президента ни, но по делата му разбираме, че има. Дали е чехъл, обувка или ботуш?

Ще цитирам Франлин Рузвелт – „Истината се намира тогава, когато у хората има свобода за да я поискат.“

Сега сте свободен г-н Президент! Сега само Вие решавате!

Народа си иска свободата! От монополите! От мародерите наречени политици на прехода!

Господин президент, можете да сте най-успелият български президент! Сега можете да изберете и влезете в историята!

Ще Ви припомня думите на Джон Кенеди – „Тези които правят мирната революция невъзможна, правят насилствената революция неизбежна.“

Народа иска! Народа очаква!

Народа иска съд! – за всички „национални предатели“! Народа иска да ги съди, не съда! Право на народа е! Не му го отнемайте!

Народа иска промяна на законите, конституцията, състава и структурата на Народното събрание т.е. промяна на системата!

Право на народа е!

Не го лъжете! Има как! И не е със служебен кабинет! Имате правомощия, имате и възможности, имате и подкрепата на народа!

Ave, Caesar (imperator)! Morituri te salutant! - Здравей, Цезар! Отиващите на смърт те приветстват (поздрав на гладиаторите преди битка).

Отиващите на смърт без гладиаторска битка са: пенсионерите, децата – родените и неродените, емигрантите, работещите неможещи да си плащат сметките. От вече умрелите от доброто управление 23 години! Всички те, Ви поздравяват!

Вие сте главнокомандващия! Поздравете ги и Вие! Като Caesar!




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 298724
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031