Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2017 14:36 - Ръководство за гласуване 2017
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1403 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                   Какво трябва да знаем за партиите преди да гласуваме!

 

БСП – бюлетина № 10 – Капиталистическа формация!

1-     Състав – Деца и внуци /може и правнуци/ на дългогодишните управляващи.

2-     Положително очакване – След дългогодишно управление са вече достатъчно богати за няколко живота напред. Основната им цел е да се запознаят с властта и управлението, да се появят имената им пред публиката и да изучат на практика изтънчените начини на присвояване на народните пари. По стар обичай няма да правят нищо, но ще го направят професионално! Няма да има никакви уволнения /не се притеснявайте за мястото си/ освен ако не сте на изборна длъжност или калинка, а за „нашите“ хора ще се отворят нови места в горната част на йерархията. Основно ще работят за това да управляват по някой мандат, през някой мандат до края на дните си.

3-     Отрицателни страни – Не се заблуждавайте БСП няма нищо общо с комунизъм*. Партията си е както всички останали капиталистическа. Даже не е точно и социалистическа, а някаква от „третия пол“ казано по новому. Не очаквайте нищо ново за страната. Ще се направи това което и без намесата на БСП ще си стане. Държавата ще е на автопилот. Работещите ще си работят. Пенсионерите ще си работят. Управляващите ще си живеят, ще се разхождат по света и ще ви поднасят лозунги всякакви според ситуацията. Ще се откраднат колкото могат. Богатите ще са си богати и още по-богати.

4-     Очакван електорат – Деца, внуци и роднини на дългогодишните управляващи. Работещите и работещите пенсионери които разчитат да не бъдат уволнявани – преди всичко в държавната сфера, ако я има още. Заблудени от името на партията търсещи социална справедливост. Случайни! И „професионални“ гласоподаватели от тъмно белите българи – не ги подбират, а плащат наред.

5-     Надежди – Няма заблуда в никой от публиката на републиката, че може да стане чудо с БСП начело, но се надяват да спре трупането на дългове от управляващите и през тези четири години да се огледат за някоя по-човешки изглеждаща партия.

ГЕРБ – бюлетина № 11 – Капиталистическа формация!

1-     Състав – Бетонираните лидери на партията, калинките и колорадските бръмбари имплантирани в държавния и общински апарат, забогателите през тези два мандата и техните роднини и съдружници.

2-     Положително очакване – Такъв вид очакване има само в състава на партията, от малки и големи разбойници, от непризнати „капацитети“ от предната власт, които да се влеят във все още малобройните редици на ГЕРБ. Същите очакват и изкарване на един пълен мандат.

3-     Отрицателни страни – Съставът е прекалено амбициозен, гладен за власт и пари и абсолютно безскрупулен. Показва го вече два мандата – назначава безогледно свои хора дори и намерени по пътя. Краде яко и преди да стигне края на мандата, след като няма какво да се открадне намира причина да се откаже от управлението и да се заметат следите. Обикновено година/две преди избори си подготвя начин за спечелването им.

4-     Очакван електорат – Бетонираните лидери на партията, калинките и колорадските бръмбари имплантирани в държавния и общински апарат, забогателите през тези два мандата и техните роднини и съдружници. Учили-недоучили, авантюристи и амбициозни с нови идеи за реформи/крадене. Случайни! И „професионални“ гласоподаватели от тъмно белите българи – подбират тарторите и ги организират.

5-     Надежди – Няма! Надеждата е само за приближените и участващите в ГЕРБ. Очакванията са да не управляват или поне да не управляват самостоятелно. Като чуе ГЕРБ публиката в републиката се кръсти и изрича – „Пази боже сляпо да прогледа!“

ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ НФСБ, АТАКА и ВМРО – бюлетина № 17 – Некапиталистическа формация!

1-     Състав – ОбеДнени ПАТРИОТИ - гонени от БСП, гонени от ГЕРБ, ненавиждани от ДПС и всички либерасти, толерасти, откровени педерасти, които са забравили за БЪЛГАРИЯ.

2-     Положително очакване – Очаква се да влезнат в Народното Събрание и да им се чуе гласа. Очаква се в тези години да се появи лидер, който да не могат да мачкат като Сидеров и който да може каже какво мислят българите и къде да е БЪЛГАРИЯ в гърчещия се Европейски съюз.

3-     Отрицателни страни – Малко са. Нямат пари и кадри. Доста подставени лица на капиталистическите формации и кариеристи, сребролюбци, които пречат за постепенното израстване и увеличаване на патриотите в държавата. Сегашните лидери не са фактор и нямат идея как да развиват патриотизма.

4-     Очакван електорат – Патриоти! Българи. Малко авантюристи, малко заблудени.  Случайни. Никакви „професионални гласуващи“ тъмно бели субекти.

5-     Надежди – Няма заблуда в никой от публиката на републиката, че може да стане чудо и обеднените патриоти да вземат властта след което да управляват в името на България. Като видят резултатите от изборите електоралните единици казват – „Боже пази България!“

ДПС – бюлетина № 9 – Некапиталистическа формация!

1-     Състав – Българи ама не точно, мюсюлмани ама не точно.

2-     Положително очакване – Очаква ме го все още.

3-     Отрицателни страни – Лидерите не правят нищо за да помогнат на целия електорат. Копират двойката БСП/ГЕРБ – един дава на нашите обръчи, другия на другите обръчи. Най-лошото е, че лидерите на ДПС не работят за държавата, а целта е разделението по етнически принцип за да си имат отделна територия на влияние и те да са управляващи и богати, независимо какво говорят.

4-     Очакван електорат – Българи ама не точно, мюсюлмани ама не точно. Неслучайни или отлюспени от друга партия за лустро! „Професионални“ гласоподаватели от тъмно белите българи почти няма.

5-     Надежди – Няма. Очаква се повторение на играта от предишните парламенти според случая.

Уважаеми Българи, публика, електорат или както избирате да се наричате! Има цели 17 /седемнадесет/ кандидата за народната софра. Описах 4 /четири/ партии, като само две от тях имат реален шанс да управляват и могат да го направят сами или в коалиция с други. Те могат, имат ресурс да управляват. Дали ще е в полза на държава и народ е друга тема. В общи линии ще си вземат и своето – кой повече, кой по-малко, но ще си го вземат. Двете останали са сигурни за парламента, но едва ли ще бъдат някакъв коректив, а по-точно оправдание на управляващия. Очакват се още една или две най-много да влезнат за да е пълен цирка, щото те ще са само за веселбата.

Да обобщим! Имаме две силни капиталистически формации, които няма да изпуснат властта! Ще направят и невъзможното да я вземат! И двете няма да направят нищо за тези които произвеждат благата със своя труд. Ще прилагат принципа – разделяй и владей! Да и най-високоплатения мениджър или програмист НЕ е друго освен работник. Но докато не се виждат като работници, ще ги експлоатират като преди век.

От другите две формации нито една няма как да вземе властта. Само, че има огромна разлика! ДПС получи възможност да съставя правителство и се отказа в полза на БСП, защото много добре знае своите възможности. Но! Но, все пак варианта беше проигран и силните две знаят какво ще се случи!

Ако обаче ПАТРИОТИТЕ вземат властта те може и да не я предадат, а да я консумират. И тогава става мнооого интересно! Независимо, че както беше посочено тази малка партия няма ресурс за управление, то вземе ли тя властта, всички недоволни от управлението на големите две, а те са повечето в държавата ще я подкрепят и подпомогнат. И тогава стават много неизвестните! Няма как да не се предполага варианта с „германския“ патриотизъм/национализъм. Затова в ЕС мноооого внимават с националистите. Прекараха холандците и сега се очаква да прекарат французите след което вече ще им е по-лесно и с германци, унгарци, гърци … За България едва ли тези точно патриоти са способни на нещо.

Уважаеми Българи, публика, електорат или както избирате да се наричате на 26.03.2017 година, ако не сте от ОПГ БСП или ОПГ ГЕРБ, или част от някоя друга организирана престъпна група гласувайте за по-малкото зло според Вас.

Съжалявам, че неможах да помогна с хубава новина за предстоящия вот, но това е реалността за сега.

                                                                                                     Dixi /et salvavi animam meam/!

 

 

* Капитализъм е икономическа система с основа частната собственост и пазарна икономика.

Комунизъм е друга икономическа система с основа обща собственост и планова икономика. Не се е състоял и се предполага, че е следващ след капитализма. Така или иначе, след капитализма ще има друга икономическа система. Дали ще се нарича комунизъм или не очакванията на хората е да бъде много по хуманна. Това е безспорния факт, а спорното е как и кога ще се появи новата система, след като богатите и свръхбогатите /само 1% от всички хора държат 99% от благата/ нямат никакъв интерес за промяна на статуквото.

     Демокрация, социализъм, република и т.н. са форми на управление по време на капитализма.

    

 

 

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300724
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930