Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2017 14:22 - Къде си Радев ?!!! Започва нов епизод от сериала – „Пак ни обират и лъжат – Сезон 1-ви, епизод „Машинно гладуване“, сценаристи – само специалисти!“
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1484 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прочети преди увода към сериала! http://www.segabg.com/article.php?id=840730

         Сакрална дата! Емблематични люде – Радан и Кє(й)! Участват още – ЦИК, ВАС, Стария Радан, Новия Радан, Царски хора – Огнян, тъй да се каже Герджиков, МС – който уважава де който види, и най-вече решението на ВАС, но без да се допита до Нас!, поДставени лица, агенция „ФОКУС“ – щото има доста фокуси, иииииии number one ГЕРБ!, която не изневери на традициите си да е регистрирана първа. Дай боже освен да не изневерява и да спазва традициите, и да не изкара и четвъртия мандат! Очакват се още регистрации. Мераклии много, че и откачалки има. Е, има и още! Само, че са скрити в своите „лаборатории“ и се занимават с мишките чрез горепосочените. Има и още един играч, който хем го броят, хем не го – Нас /Ние – публиката в Републиката, не не народ, а еректорат – нещо като електорат, ама не точно/.

         Дедо Йоцо гледа, гледа, попрочете оттук, от там нещо, па отсече – Почна се!

         Какво толкова стана? Ами нищо. Зима е. Студено е. Пролетта е далече, а парите от снегопочистване и саниране до дупка и управление до дупка са на привършване – у някои де, не у всички. И започна да се търси решение как и от къде да се изкарат джобни до като се хванем „за зелено“.

         Значи ясни са ни тези дето „за зелено“ имат спанак, лук и други подобни и с тях изкарват. Те нямат време, желание и … абе нищо нямат за да се мешат на играчите.

         Сериала започва с голяма подготовка. Един меко казано полуидиот, щото и за пълен идиот не става, дори заедно със сценаристите инициира референдум! Щото „лаборантите“ – виж играещите – така са решили. Ами при дългите 20 и няколко години преход видяха, че с тези избори може да се печели още повече, ако освен да са по-често и да са в два тура, че може и повече, а ако се и посочват точно кои да участват, няма да има и случайно избрани! Та разбрахте ли що е полуидиот онзи който се надява и той да е от избраните. То ако ставаше така с няколко милиона и хоп в голямата игра. Не! Не става! Там е само за милиардери!

         Следват фокуси за яка завръзка:

-                    Президентът издава указ за дата на изборите! И се занимава с любимия си спорт – летене на армейски самолет! 

-                    Следват сметки в „лабораториите“ за датите!, на решение на ЦИК така, че да може след оспорване от Новия Радан, да се отмени от ВАС, да може царствено да се измъкне служебния премиер, давайки едни „пари които предварително няма как да пресметнем“ и то без да сме виновни, да влезне някак във времето и пространството и даже в закона за обществени поръчки всичко това и „някой“ незнам си „кой“ да спечели поръчката.

-                    Хлаб и зрелища – Полуидидиота дава ултиматум на бъдещият парламент! Е това го няма и в Холивуд!

-                    Датата на Стария Радан и Новия Радан е! Ще се празнува първата победа!

-                    Датата е супер! Празнува и ГЕРБ бъдещата победа! Още с регистрацията стават първи! Последно избраха „магаре“ ли беше, „лайно“ ли беше за президент и то сътвори куп магарии и намирисваше след всяко негово появяване. След опита с калинките, стопаджийките и какво ли не, решиха да кандидатират и „нещо като нищо“ за президент. Не стана, но и не го приемат за загуба! Защо ли?

И така!

"МС уважава решението на ВАС", ама не уважава Нас!

Говорителят на комисията Камелия Нейкова коментира пред "Сега", че ЦИК ще се съобрази с решението на ВАС“, но без да се съобрази с Нас!

„"Решението на съда със сигурност ще бъде изпълнено, а устройствата задължително ще бъдат доставени съгласно Закона за обществените поръчки", каза Нейкова. Колегата й Румяна Сидерова коментира пред "Фокус", че ако на обществената поръчка се явят достатъчно фирми, ЦИК е в състояние да се справи със задачата.““ Фокусниците се подготвят от далече и репетират за да могат да заблудят Нас. Не се съмнявайте!

Интересно! И така, и така!

„Това не дава отговор на въпроса какво ще се случи, ако никой не се яви на конкурса за изпълнител на обществената поръчка, нито дали изобщо ЦИК ще се вмести в сроковете за вота. Че време няма, обяви бившият член на ЦИК Димитър Димитров. Той бе категоричен, че няма как да се организира машинно гласуване във всички секции за два месеца до изборите. Бившият вицепремиер, който отговаряше за организиране на изборите, Томислав Дончев обясни пред бТВ, че "рискът в момента е голям, не знам коя компания в света може да предложи толкова машини, които преди това трябва да минат и технически одит". „

„"Ако ЦИК не изпълнят закона и на изборите няма машини във всяка секция, има риск изборите да бъдат касирани", коментира пред БНР бившият депутат от РБ и член на ДБГ Димитър Делчев. "Изборният кодекс осигурява възможност за по-кратки срокове при обществените поръчки", каза още Делчев. Според него по груби сметки устройствата ще струват между 15-20 млн., което е "малка сума в сравнение с възможността изборите да бъдат касирани".“

Интересни играчи. От кои ли са? От банките ли? - Дето все печелят! Или от застрахователните дружества? – дето все печелят! Ясно е само, че пак ще спечелят.

Едно е сигурно – не са от Нас!

Сериала както върви краят е ясен – пари - Избори! – пак пари – Машинно гласуване, Машинни фокуси /тука има тука нема – избирам който си искам/, Машинна олелия /без последствия/ и Машинно гладуване! Останалото е само пари. Нас ни няма!

Президент Радев! Радеееееееев! Къде си? Къдеееееее сиииии?!!!

Радев виж как се правят изненадващи ходове в САЩ. Ако трябва говори с Тръмп по телефона.

Ако неможеш да спреш сериала, то поне спри епизода! Отмени изборите! Ти можеш! Ако и това неможеш виж в Холандия, ако трябва говори по телефона. Махни машинното гласуване. Прати във всяка комисия военнослужещи – нали си главнокомандващ – да броят, да гледат и да пишат. Поне това могат и за това не се изискват нито самолети, нито оръжие, нито много пари. По едно требване, няколко консерви и заповед за учение. Ще ги охраняват полицаите, че са повече и ще им създават илюзия, че ги пазят.

Радеееев, пак си на ход! Ти указа датата за изборите! И ти ли си в играта! Ако не направиш този ход няма да разберем, но ще се съмняваме!

Сериала явно ще продължи, но как?

Ами гледайте. Ние сме независими! От нас май нищо не зависи!



Гласувай:
3



1. chavdar01 - ПАК СМЕ ПРЕКАРАНИ!
02.02.2017 15:20
ТОВА Е ИЗТИНАТА!
НО НЕ СМЕ РУМЪНИЯ,ТОВА Е ЖАЛКОТО!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300626
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930