Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2016 03:32 - Писмо от малкото индианче Цъфнал Герб до бате Гойко
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 3110 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бате Гойко, пиша ти защото на 13-тий ми се яви духа на великия вожд Винету. Той ми каза за твоите грешки и иска да те предпази бледоликий, от най-голямата грешка която още не си направил.

         Ето и посланието на Винету:

         „ Бледоликий Гойко, съвета на вождовете те признава за велик вожд на последните 27 лета на твоето племе, но шаманите питаха Маниту и казаха, че ти никога няма да си първи като великия вожд Тато, а ще си вечно втори, като отбора на народа на Подуене.

         Гойко, ти си велик вожд и надмина и великия Ал /Капоне/. Създаде първо малка група от твоето племе, после още няколко, а върха е най-голямата организирана /престъпна/ група с име на цвете или тотем /и Маниту незнае кое е точно/.

         Ти сгреши бледоликий, като постави за баща на племето магаре. То където и да изревеше все намирисваше. И сега когато всички очакваха смяната на магарето с достоен баща на народа ти пак сгреши. На смелите войни се полага войн, а ти сложи жена пред война. Жена от племето на сиуксите. Ако знаеше език или поне канадски френски щеше да знаеш, че сиукси значи истинските змии. Да ти незнаеш, но племето ти знае. Племето е обидено жестоко.

         Ти сгреши бледоликий, като вместо смели левове /лъвове/, назначаваше калинки във всяко село на твоето племе. От тези калинки израснаха бръмбари /колорадски/, а всички знаят колко са вредни. Всяка твоя калинка Гойко вече има левчета за черни кончета /ферари/, поне колкото са пръстите на едната ти ръка. Сега племето ти трябва да се отърве от хищните калинки.

         Докато режеше лентичките бледоликий и се радваше на събраното за тебе и твоята организирана група, хората от твоето племе четяха табелите по магистралите и строежите и видно беше и без компютър колко много кожи смъквахте от общия гръб. Сега Гойко, мини през земите на племето и прочети тези табели, поразгледай вигвамите на калинките и бръмбарите и решавай.

         Бледоликий всичко до тук е минало. Ще мине като сън за цялото племе. Но се задава страшно нещо вожде. Твоят шаман шестопръстият спортист /с шест вигвама започна/ в сговор с плешивия шаман излъгаха тебе и племето и искат съвета на вождовете да стане съвета на мажоретките.

         Лоша поличба е вожде – на 13-ий загуби, на 14-ий сам се предаде и остави да решават съдбата на съвета на вождовете - старото смърдящо магаре и калинките.

         Вожде Гойко нито магарето ще стане лъв, нито змията войн, нито шаманите ще те спасят. Спри се, реши и бъди велик вожд! Само ти знаеш как да победиш злото което калинките искат да сторят на тебе и твоето племе. Спасявай бледоликите от твоето племе.“

                                                                                          Аз казах! Хау!   Винету




Гласувай:
8



1. mihala - Голямата зоологическа градина ...
15.11.2016 16:24
Голямата зоологическа градина дали ще те разбере .
цитирай
2. ackoleff - За зоологическата градина
15.11.2016 16:42
Ами добре разбират - някои по-рано, други по-късно.
цитирай
3. apostapostoloff - Когато бате Бойко оглави догодина
15.11.2016 17:51
третия си кабинет, можеш да му го кажеш лично в Министерския съвет.
цитирай
4. ackoleff - Когато ... беше жив фон Браун и ракетите на САЩ летяха - сега ги учат да кацат!
15.11.2016 19:10
ББ и компания / ОПГ ГЕРБ / много прозрачно подходи към мечтата за вечност. Решиха да вдигнат пушилка със загубата на изборите за нищо незначещата фигура в България - президент, но да прекарат референдума и с окраденото да са първа сила близките години. Е, матриала е лош, ама хич не е прост! Пък за третия мандат и той ще е за две години - той толкова си може.
цитирай
5. kuschel - Хахаха, оригинално!
15.11.2016 20:17
Хахаха, оригинално!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 301445
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930