Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2016 11:25 - Бюлетин XXL - Новините теграфно
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бюлетинъ XXL

Новините телеграфно такива каквито са !!!

 

е"БТА съобщава – В България е решен проблема в социалната сфера, който е бил свързан и със здравната реформа. От някой ден по-нататък в родилните домове ще бъдат слагани табелки на родилите се тъмно-бели българи и други подобни с надпис „Имитиращ продукт“. Така няма да бъдат раздавани социални помощи на който от където дойде и да бъдат обвинявани пенсионерите, че изяждат бюджета. Това стана възможно след като в е"БАН откриха, че всяко куче може да открие имитиращия продукт и не е необходима специализирана високотехнологична апаратура за която няма пари, щото били откраднати. При направените експерименти кучетата са познавали и давали сигнал за всеки имитиращ продукт, независимо от дегизировката. Освен това твърдо не са консумирали какъвто и да е кренвирш, траен колбас или месо от чужбина било то ГМО или 20 годишно замразено.

Подуене нюз съобщава за огромен скандал. На терена на местния супер гигантски футболен колос, който галено на континента наричат „Евроидиоти“ е извършена провокация. На тренировъчното игрище били наредени 200 литрови варели, боядисани в червено бяло с надпис ЦСКА по схема 4-4-2. Проведения мач с тях завършил 2:2, но не се уточнява кое ЦСКА е било, поради което УС на евроидиотите ще решава дали да не извади отбора от А група.

е"ББС майката съобщава за последната фаза на преговорите за преминаване на Бербатов в английски тим. Интересното на тази новина е, че:

-      В Англия се играе всичко друго, но не и футбол. То е казано – играят 22-ма на терена и накрая германците печелят – Г. Линекер

-      Бербатов по принцип не играе, той си почива на терена, но това не му пречи в Англия да вкарва повече от всеки друг на сезон. Тайната е, че той след ЦСКА игра и в Германия, а на тези места се играе футбол все пак.

От т"РИОКОЗ предупреждават, че в следствие голямата влажност и високите температури министерствата са налазени от калинки част от които са мутирали в колорадски бръмбари. Въпреки взетите мерки от Първия Държавен ръководител отново в МВР си имат калинка. Като компенсация за цирковете в това министерство за охраната на границата се грижат доброволци /и от чужбина даже/, за сигурността по пътищата – камери, за битовата престъпност се моли Светия синод, а за честните бизнесмени споменатата калинка. За сега за хората няма кой да се грижи.

В строителното министерство освен споменатите фактори и европейските пари са причина калинката да мутира в колорадски бръмбар и да започне освен със строителство на магистрали, ЖП линии, тунели и други съоръжения да издава и ценни непарични знаци като винетки с тенденция за трансформирането им в тол такси и още бог знае какви скрити плащания.

В здравното министерство поради съмнителни ваксини няма калинки и колорадски бръмбари, а само неидентифициран летящ обект - НЛО. Продължава разследване по случая.

В МО също няма калинки и колорадски бръмбари. Там изобщо нищо няма. Засечени са само мечтатели-фантасти. Мечтаят за съвременни самолети макар и трета употреба, плаващи средства даже и армия. За сега мечтите продължават.

                Във финансовото министерство кипи работа. Там калинките, колорадските бръмбари и другите инсекти усилено мислят по какъв курс да крадат  и след въвеждането на еврото. Сега е 2 към 1, но им е малко. 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300826
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930