Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2016 10:57 - Референдуми, избори, Бръкзит и още нещо!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1030 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 За Бръкзит и още нещо

 

Света остана изненадан! От какво? От един нищо и никакъв референдум, който се очакваше да мине по демократично и с известен край! Но уви! Стана друго!

Подготвиха го старите демократи от монархията. Контролираха го баш демократите от САЩ. Наблюдаваха го демократите от ЕС. Принципно договорката за ненамеса от младите демокрации Русия и Китай се спази. А резултата …

Как стана ни разкриват разследващите журналисти от „Shmen"ti Capelli“.

За да се получи исканото и да се спази демокрацията се потрудиха гореописаните и поканиха и специалисти от целия ЕС включително и от България.

Ето интервюто с ударната изборна пернишка група на клана Крадлиф.

-         Кои участвахте в референдума?

-         Амиии ний от Ром Крадлиф, брата Ман Гаал Крадлиф от Холандия дойде да помага и многу братчеди значи от сяла Ивропа.

-         Сега след тези резултати имате ли проблеми?

-         Нее, проблеми няма. Ние им обяснихме защо стана така. В България значи направо всичко сии написано. Само отиваш, пускаш и хай на кебапчетата. Пък тука и движението по улицата обратно и всичкото на обратно. Наште сичко си го направиха както трябва – ама на обратно. И им направихме един голям Бръкзит!

-         И сега какво?

-         Ами нищо! То си стана бръкзит бе. Бръкнаха на ивропейците преди месец и си уредиха преференции. Сега ще ги таковат в пробен период до септември и тогава кеф ти бръкзит, кеф ти …

-         Друго има ли?

-         Уф, много работа стана. В Америка искат да правят изборите като у нас – ефтино и сигурно, и да печелят само наште. Ше ни дават цял щат – Мингияна.

 

 Нямаме достъп до останалата част на интервюто, но имаме заключението на „Shmen"ti Capelli“, че всичкото е по план. Българската група им е показала как може да има един резултат на референдум, а да се реши точно обратното след това. Справка български референдум.

Още нещо важно което е показала посочената група, че и едно магаре може да стане президент. Вече имали подобен опит в България.

За организацията и квалификацията от групата са посочили, че за да се ръководят процесите по изборите е необходимо да се завърши ВИФ и да се мине след това практика в академия ЦИГ АНИН.

Толкова за референдума във Великобритания. Ето малко теория по въпроса за изборните модели по света.

Публикуваме интересни данни получени от „Gallop International“.

Световно известната агенция за проучвания споделя следните факти след мониторинг на демокрацията и демократичните практики по света. По точно - само факти за най-важното действие за функциониране на демокрацията – изборите.

Агенцията подчертава, че няма как да се проверят действията на държавните служби, административната организация и действията на участниците в комисии и т.н., но след показване на фактите могат да се направят много точни и реални изводи.

И така …

Начало на проучването е дадено от демокрацията на демокрациите САЩ. Тук основополагащ принцип се явява Panem et circenses! - Хляб и зрелища!

Изпълнителите са две основни партии и пълнеж от още няколко. Демокрация все пак. Демокрация в действие! Избраният от „народа“ кандидат, който ще спечели и един клоун явяващ се „основен“ претендент. Останалите са за да започне самия предизборен процес и да се създаде достатъчно голяма суматоха – преведено на български да се размъти водата преди да започне да се лови рибата. И обещания, обещания … които са гарнирани с безплатни бургери, картонени ветрила, мъниста, дрънкулки и разни дребни непотребни вещи – историческа справка с разменната търговия на бъдещите американци и индианците.

Фактите: Демократическа партия и Републиканска партия. Единия кандидат е печелившият, а другият е клоуна. Печелившия кандидат вече е бил в Белия дом и след обещанието, че за всеки гост ще има свирка просто няма нужда от избори. След победата Оралният кабинет ще бъде прекръстен в Е*ален кабинет. За клоуна какво, ами той вече беше един път клоун и сега го използват втори път. Даже не е смешен.

Резултата от демократичната процедура: Преведено на български звучи така – Със стари курви нов бардак ще правят в САЩ! Дали ще стане? – Вие ще кажете.

Втора страна която бе проучена беше една млада демокрация - Русия! И тя както приляга на голяма демокрация си има ръководен принцип – Променяй и владей!

Партии много - както си е по демократичному. Няма вече един владетел или тоталитарен ръководител. Според принципа всеки път трябва да е различен и принципа се спазва!

Един път президент – един път премиер и така во веки веков! След консултации с българските специалисти може да се очаква промяна и следващия път да не е нито президент, нито премиер, а първи партиен ръководител и даже почетен председател на партията. Важно е останалите да изпълняват каквото им каже Той.

Според проучването на „Gallop International“ в световните монархии демокрацията си е същата както и в XIX век. Няма промяна освен незначителни, несъществени моменти.

В Нидерландия всичко е в мъгла и дим от марихуана и безгрижно настроение. Вече се отглеждат все по-малко лалета и други култури освен основните опиумен мак и индийски коноп, а страната бавно си потъва. За сега по 1 сантиметър на година. С избори и без избори все тая. Резултатите са без значение. Всички са доволни.

Във Великобритания сър Джон си пие уискито и е дал свобода на цялата прислуга и иконома и само когато му трябват ги повиква да работят. Изобщо демокрация. Явилите се в последно време разни българи и румънци няма да са голям проблем. Решението е един Бръкзит и толкова! Все пак Британия няма приятели – има само интереси. А казано по нашенски – балкански – Интереса клати феса! 

И в Испания няма проблеми с демокрацията. Остана да се реши само въпроса кой е по-добър – Меси или Роналдо. Общо взето и футбола им е добре – едните играят тики- така, а другите балет. Та демокрацията Санчо е …

Преведено на български звучи така – Вятър ги вее на бял кон.

Китайската демокрация работи с пълна пара. Ръководен принцип е – Тука има, тука няма! Не се играе с три купички /както в България обърнати и празни/, а с две - едната пълна с ориз, другата празна.

Както казва д-р Стоичков – Който гласува печели, който не гласува, не печели! И така всички гласуват и вземат пълната купичка. Е това е организация и то демократична! Има няма 4 милиарда гласуват за няколко часа и гонят почти 100% успеваемост. Никъде няма такъв успех. Ще пребъдат!

„Gallop International“ и дъщерната „Callup International“ се сблъскват с трудности при проучването в България. То продължава. Организациите са сериозни и решени да се справят, но за сега е известно само това:

В България е била особена монархията, много различен фашизмът, невероятен социализъмът и феноменална демокрацията. Те всички нямат ръководен принцип или пък имат, може би и той е – Тука има, тука нема!

Нямаме изводи, а само факти – подчертават от „Gallop International“ и дъщерната „Callup International“.

Изборите са демократични и принципни. Обаче принципа е мнооого особен. Тука има - ама само за някои, а за останалите - няма. Но интересното е, че във всички кутийки няма нищо /тук се играе с кибритени кутийки за по-евтино, а от тази година и с виртуални кутийки! – хептен на далавера!/. Е те това е неясното за проучващите демокрацията в България. Хем няма нищо, хем има нещо!

Другия интересен факт засечен от агенциите е, че все нашите печелят. Така и не се разбира кои са нашите, обаче печелят!

Последният факт който разбива всички писани и неписани теории е това, че няма нищо и пак успяват нашите да откраднат много.

Ето и фактите:

Откраднаха цяла атомна централа. Няма още договор за нея ама я откраднаха!

Откраднаха и непроизведения още ток! Как ли? Ами откраднаха /в пари/ още непроизведения ток от Мариците, вятърните централи и бог знае от какви още източници. Явно това е свободната енергия.

Кръстиха една сграда банка и откраднаха има няма 4 милиарда и нещо. То как стана? Ами показаха списък на вложителите и им дадоха парите. То в тая сграда няма място за журналистите за пресконференция та къде да се съберат толкова пари. То и ако погледнеш вложителите все заети хора и нямат време да внесат пари там. Ще кажете по електронен път. Нееее! То компютри вкараха, чак като беше празна сградата. Е това си е феномен по Български. Ние ще вземаме, вие ще плащате!

Последния хит на българската икономическа мисъл са – заемите! Ето как!

Вземате заем веднъж! – хайде наштееее!

Плащат ви го! – стана два пъти.

Строиш примерно магистралка и си вземаш от „асфалта“ да го кажем, е не да го ядеш де. Стана трети път!

Пускаш си винетката, увеличаваш си винетката, дай боже и тол такса да има! Четвъртия път.

Ако част от това го минеш и по европейски проект – Охооо станаха пет пъти!

Това не е икономика. Не е далаверка. То си е направо музика. Царе сме в неравноделните тактове. До тук описахме 5/6, а има и други, че до 15/8. Нямаме равни!

 

Спрях до тук. Другото изчезна. Как стана и аз незнам, но пиша от България все пак.



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 301255
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930