Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 16:14 - За изборите, за играта с наредени карти и … още нещо
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1879 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.05.2014 09:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image                            image
Левски – предадоха го българи обесиха го турци!       Ботев – пя за свободата умря за България!


Искаше РЕПУБЛИКА, а не съюз фанариотски …     Не е Кончита и няма да запее за Евровизия

Уважаеми български читатели, умишлено не писах дълго време и събирах само факти за да мога да разбера и отразя обективно самата истина на едно събитие – Европейските избори.

Какво са Европейските избори?

С три думи бих казал – две в едно. Това е най-маловажното и най-важното събитие в момента!

Защо е най-маловажното?

Факт №1
Защото са избори за НИЩОТО! ЕС е един измислен съюз, който обслужва явно или дискретно САЩ. Дава ползи за Германия, Англия, Франция. Малки облаги за още няколко страни и НИЩО за … и най-вече за моята България!

Ще посветя цяла статия за НИЩОТО. За измамата наречена ЕС.

Най-простото доказателство за нищожността на ЕС е силата на неговото управление! Няма такава. Пуска директиви с които няма как да измени нищо в коя да е страна членка. Няма как решенията му да са задължителни за националните правителства и парламенти. И това далеч не иде от „правото на свобода“ на членовете на съюза. Решенията се ползват от членовете – и тук както в ТКЗС-то ни имат за член! – както им дойде. Гърците си упражняват националния спорт – лъжата и прекарват който и както им дойде, но пак са губещи. България яко губи, но националните предатели си пълнят джобовете. Нищо ново под слънцето!

Факт №2

Кое показва маловажността на изборите?

Първото е протичането на една вяла кампания в която Великите сили – ГЕРБ, БСП, ДПС и новоизлюпените им сателити ще вземат гласовете! За тази цел по телевизиите се надпреварваха разни глупци които се броят за социолози, да дават глупави предвиждания за да има материал за полемика след изборите и за да скрият тоталната война против АТАКА. За да скрият новото в Европа! не ЕС – съпротивата на националните движения срещу измисления съюз.

Постигнаха целта си! Пратиха 17 броя послушковци които ще гласуват и пляскат.

Какво ще ви донесат изборите българи? НИЩО! Изпратихме 17 депутати които:

-                     С нищо няма да повлияят за важните решения в ЕС

-                     Ще гласуват и пляскат и всичко ще е както преди за нас и другите които сме само „членове“. „Кончита Вурст!“ ще си е добре!

-                     Ще поддържат статуквото на двете партии – ЕНП и ПЕС. Що ли ми напомня за Републиканската и Демократическата партия в един друг съюз. Съюз без индианци, ама за сметка на това с много цветнокожи управлявани от евреи. Нещо като миража който виждат за България архитектите на ЕС – България без българи ама с тъмнобяло интегрирано население управлявано от … нека го кажем монетарната система за да не обидим **ломон *аси – не, не е марка сапун, но рекламата е забранена, а и не искам да правя реклама.

Какво доказва тезата ми, че е вяла кампанията?

Ами протече като турнира на УЕФА - шампионска лига. Направен е така, че случайни да няма в турнира. Направен е да участват заможните от баш европата дори и да не са шампиони. И ако все пак стигне до финала някой случаен или малък го удушват ако ще и в 91-вата минута, но шампион ще е който е решено.

Да се върнем на изборите.

Най-важната борба за политиците мина мирно и тихо на кафе и без дебати, а само социологически изцепки по телевизиите. Под изцепки разбирайте – ГЕРБ и БСП били изравнени като резултат което и за слепите беше видно, че не е вярно. Другото са вече резултатите – ГЕРБ печели с конфортна преднина, а депутатите за ЕНП и ПЕС са равни по брой за БЪЛГАРИЯ.

 

Защо е най-важното събитие в момента?

 

Факт№3

Десните, бесните, истинските българи къде са?

Няма депутати от АТАКА. Няма и да има. Не трябва да се чува истината. Особено в ЕС.

Не ви показаха и десните в другите страни от съюза, а по-скоро ги показваха като любопитни факти цензурирано. Със скандални изяви, грешки и т.н. Това е по правилата на играта с наредени карти!

Факт№4

Но уважаема публика в реПУБЛИКА България най-значимия ФАКТ!

На изборите гласуваха само 35% българи. Съмнява ме да са българи! Това са политиците и роднините им, „честно“ забогателите, блюдолизците и тъмнобелите субекти на които се плаща. Може да включим и няколко заблудени и т.н.

Ако се съмнявате в това ми твърдение накарайте нашия измислен президент и компрометираното ни народно събрание да направят РЕФЕРЕНДУМ за оставането ни в ЕС. Ще гласуват точно 35% за.

Ето за това няма да направят референдум по въпроса. Дори и сега.

Каквото и да ви говорят политиците е без значение!

 

                                                                                                       Аз казах!



Тагове:   България,   политика,   избори,   ЕС,   Европа,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300489
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930