Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2014 11:25 - Идат избори или как да си изберем политик
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1660 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Българският мързел да не се гласува не е грях, а изключително необходимо средство за неутрализация на кипящата активност на ръководителите - идиоти. А идиоти колкото искаш.

         Питате се от къде да започнем? Ами от върха на пирамидата. Този връх е – президента!

         Е на точното място сме. По голям идиот едва ли може да се намери. Интересното е, че все така казваме, а все след всеки избор все по-голям си намираме.

         Не сте съгласни ли? Защо? Защото нищо не зависи от президентската институция в България ли?

Да прави сте. Нищо не зависи. Тя може да буди различни чувства у публиката в републиката и да е от полза на поредния глупак.

         Мислите, че употребих грешно глупак ли? Не! Тук в България си има основен принцип в политиката.

         Според основния принцип всеки глупак винаги намира друг, по-голям глупак, който да го хвали. Но и това не е всичко! След малко изминало време започват да се хвалят един друг. Така се губи следата. Няма начин да се разбере има ли свестен и умен народен избранник и т.н. … и даже няма нужда от публика в републиката. На основата на този принцип се нароиха много ама прекалено много „избраници“. А публика не остана. Много измряха! Други се пръснаха по света да видят, да спечелят и …

Циганите не ги броя. Циганин и еврейн държава няма и неможе да има. И Българя не е място за тях.

         Ако се чудите защо избраници е в кавички и защо не са народни ще поясня.

След последните няколко случая, очевадни при това е ясно, че избранниците не са избрани от народа, а от някой друг или просто са самозвани. Примери колкото щеш – Бареков и неговата партия. Единственото за което може да претендира този интересен екземпляр е да се бори с ЦЕНЗУРАТА защото на неговите предишни работни места това е било най-големия тормоз. Но ако се окаже вярно предположението на някои, че той доста добре се справя с лизането на задници и като познавач на разни фекални подробности може да е неспособен за борба и с цензурата. Изобщо цирк!

         Ей не си мислете, че Бареков е сам! Там са още измислени герои – Реформаторски блок, Синьо единство … и … общо взето хора дето си нямат работа, а си имат достатъчно пари и освен да си правят вятър друго няма. Е с надеждата са да се докопат по един или друг начин до държавната трапеза и да ометат каквото е останало или дай боже някаква случайност и да попаднат в по-силна позиция като НДСВ например и да си напълнят кошницата както трябва пък после кой на където види.

         Четейки тези редове някои ще си помислят, че мразя нашите политици. Че незнайно защо толкова много ги мразя. И, че само това е причината да ги описвам като идиоти или глупаци.

А то е толкова ясно. Даже в библията пише, че по делата им ще ги познаете. А делата са им ужасни. И тези определения идиоти и глупаци за тях са комплимент. Защото ако ги сменя с точните изрази – национални предатели умишлено ограбващи и унищожаващи българският род и народ вече се получава съвсем друга ситуация, в която дори и отменената смъртна присъда не може да ги спаси.

Аз безкрайно уважавам чудовищния избор на моя народ. Избора му идва на избори. Той избира депутатите си. Тогава той вкарва в ръководството на държавата посочените люде и те винаги, ама винаги са вземали ГРЕШНОТО политическо решение от което нашият народ е страдал.

         Не го казвам аз! Казва го историята! Няма да отиваме далеко и ще погледнем само най-новата.

         Радостна вест! Не избираме нищо щото няма как в Турската империя да избираме. Оцеляваме като народ, което е нещо велико! А радостната вест е свободата ни след 500 години в робство!

Освободени сме от Царска Русия.

Как, защо и какъвто и друг въпрос да измислите или ви подскажат благодетели разни помнете, че СВОБОДАТА е най-великото човешко благо след живота. Така, че щом сме я получили от Царска Русия значи е така и нищо не може да изтрие или омерзи този факт!

След това избираме Германия и … губим! Факт! Политиците ни избрали тази страна на силите. Защо, как и т. н. не ни интересува. Факта е неоспорим. Има още живи нека разкажат за ужаса по това време. Отделно са простотиите които са сътворени по време на войната пак от политиците, а не военните.

Повтаряме си избора и … губим! Политиците ни избрали тази страна на силите. Защо, как и т. н. не ни интересува. Факта е неоспорим. Има обаче и нещо странно. България не воюва, а е само съюзник. Както и да говорят, каквито и простотии да се ръсят факта си е факт. Заслугата е най-вече на царя. Цар Борис е от немско потекло, но е Българския цар и в царството му още са живи хората които са били под робство и които са освободени от Царска Русия. Да! Царска Русия няма общо със Съветска Русия, но … нямат общо управниците, а не народа. Царя знае това и затова прави правилния избор. И народа го уважава!

Поради това уважение успя да стане и първия в света цар-премиер Симеон. Но за съжаление у него има съвсем малко останало от царственото…

Следва социалистическия период на България. Той не е избор на нашите политици. Сложна ситуация. Тайни уговорки на великите сили. Трябва обаче да се отбележи и дебело да се подчертае, че великите сили мислят само за своята изгода и нито за миг за България. Няма такава страна която да посочим! Колкото и да се иска на едни или други лизачи на задници. България е наказана и от едните и от другите. Аз бих разделил социалистическия период на два отделни под етапи. До Тодор Живков и след това. Първият етап е изпълнен с всичко което разбунва духовете на осъждащите социалистическия период. Вторият етап обаче не е такъв и колкото и странно да звучи на фона на конюнктурата този управник за дълго време успява да съхрани на добро ниво държавата спрямо другите страни по света и от двете страни на бариерата. Е това неможе да е до безкрай, но е показателно като време защото са малко такива периоди в предишната история на държавата.

Пази боже сляпо да прогледа! Избухна демокрацията в България! И настана вечер!

Как хубаво звучи –

Настане вечер - месец изгрее,

звезди обсипят сводът небесен;

гора зашуми, вятър повее,

-Балканът пее хайдушка песен!

Ботев звучи прекрасно! Но няма го Ботев.

Изпълзяха незнайно от къде нови люде. Не наяли се, не накрали се, не … какво ли още не … по дяволите! Настана вечер!

Тази вечер продължава вече 25 години. Взеха се важни решения в тъмното в името на светлото – Голям план Ран-Ът /не е петилетен, забележете/, Да продаваме всичко за по един долар, Да спираме реактори за да имаме повече ток! /идиотизъм явен/, Да си продаваме природните богатства, Да влизаме в НАТО, Да влизаме в ЕС, да … има още много.

Само за влизането в ЕС някой може да се запита защо го написах. Ами защото ЕС е съюз с договор! Как се договориха нашите политици за влизане в съюза. Изобщо не по начин изгоден за народа! Затова и народа не искаше влизане в ЕС както и да лъжат сега. Живи свидетели сме на този акт. Освен всичко друго не направиха и референдум по въпроса защото знаеха какво ще получат като отговор. И нямаше да е лесно при отговор НЕ на референдума да гласуват политиците ДА, както направиха на първия „демократичен“ такъв за АЕЦ Белене.

Резултата е – остана 5 милиона публика в републиката. Ако махнем циганите ставаме 4 и нещо милиона. Е това ако не е геноцид!

Ако гледате телевизия, сигурно сте забелязали, че добрите винаги побеждават лошите - с изключение на новините в осем часа и не само в осем.

В страната се вихри див капитализъм, разруха и мизерия, а какво правят политиците ни? Карат се идиотите кой повече магистрала е построил! И забележете едните 134 км другите 128! За да ги осъди който е да е съд не е необходимо да се дават даже доказателства за нещо друго.

Само това ли е? Твърдо НЕ!

Глас народен, глас божи! На изборите народа реши така … и парламента ни е длъжен да работи така както е подреден от суверена! Трябва да работи всеки ден и всеки час за благото на България и българите. Може да се карат по цял ден, може да говорят за едно единствено нещо цяла година, но то трябва да бъде решено в полза на България. Но не би!

Първо парламента не работи, а прави цирк.

Не идват в залата и не се регистрират за да няма кворум и да не работят. Цирк някакъв. Избирателите не са искали това! Категорично никой избирател не иска избранниците му да не работят! Няма оправдания за това. Ако тезата на  Борисов е вярна и ГЕРБ са редовни на заседанията, а коалицията БСП-ДПС твори антидържавна политика и закони, то народа ще ги свали без искане на оставка.

Но не става така и става ясно, че всичко това е цирк и освен гласната коалиция БСП-ДПС има и негласно действащ ГЕРБ.

Второ този парламент се подиграва със собствения си народ като първо дискредитира една избрана партия чрез нейния ръководител. През цялото време се стараят да я шантажират и от двете страни и от коалицията БСП-ДПС и от ГЕРБ!  И защо се подиграва с народа? Защото с тези си действия по имиджа на АТАКА и Сидеров цели да го държи изкъсо и да може да прави цирка си описан по-горе. Иска да покаже, че националистите се държащите ключа за кворума.

Определено не е така! Защо го правят тогава? Защо?

Защото групата е националистическата АТАКА! Тя не признава чужди пастири на българското стадо! Тя иска да се защитават интересите на България.

Тя има конкретна програма! Конкретни искания! Те са ясни и неоспорими. От тях се плашат чуждите пастири и нашите политически овци.

Та за приказката за стадото и овчаря. Нашето стадо не е като другите по света. Имаме пастир, който не пасе стадото, а овцете пасат пастира. И какво се получава от това?

И вълците сити, и агнетата цели, а на овчаря - вечна му памет.

Да досетихте се, че в България сега политиците са овцете, а пастира е народа. Да така е. Ще се опитам да го кажа по американски – много вожд, малко индианец има по нашите земи. А наоколо мнооого вълци. Даже и задокеански.

Това са фактите българи! Това е историята народе!

Ето идват избори! Помислете си още от сега!

Лотарията е най-добрият способ за изчисляване на броя на оптимистите. Подготвят ви лотария – избори де. Изпратете четири капака от тоалетна чиния и ще получите безплатна ролка тоалетна хартия!“

Внимавайте! Защото може да получите следното:

Евро депутати като Кунева, Надежда Нейнски или както там се казва сега … или по точно казано депутати от сорта гласувай-пляскай на другите за трохи и против интересите на собствената си държава.

Депутати от великите сили БСП-ДПС-ГЕРБ които се грижат много добре за себе си, своите сметки някъде в чужбина и какво ли още не, но и мисъл нямат за България. Тяхното кредо е – Българи като няма хляб, яжте пасти! Дано народа прочете историята и разбере кой е казал това и как е свършил.

А президент си имаме! Идиот който говори с немците на немски, който посреща първи заместник министър на САЩ … изобщо политик който срами България. Това не е президент на страната ни! Той я унижава! Той е срам за България.

Изобщо избори няма да оправят нашата държава! Идиотите ни обвързаха до толкова с ЕС, че по начина на Украйна и други страни извън коалицията САЩ-ЕС България с избори да няма да си избере национално отговорни политици. Ще ги смачкат като Сидеров и ще си отгледат клоуни като … знаете ги кои се канят да ги избираме!

Смешно ми е, тъжно ми е и все повече съм уверен, че правилен избор за момента е само Сидеров. Защото само политици като него могат да преминат чертата и да осъдят и низвергнат пасмината нарекла се политическа класа.

И запомнете, че ако на наш политик му пляскат от вън и го хвалят значи, че той не работи за България. Според основния принцип всеки глупак винаги намира друг, по-голям глупак, който да го хвали. Разликата е, че онези които пляскат от вън не са толкова глупави, че да работят против своите държави, а само против нашите интереси!

На сегашните ни политици им пляскат от ЕС, от САЩ,  от Турция и от Русия даже. За сега само не е ясно дали и от Марс не са доволни от идиотите които ни управляват.

Затова помислете как гласувате и ако все пак с гласуването не се получи помислете за протестите. Но не тези циркаджийските ръководени от БСП-ДПС-ГЕРБ, а от онези които уплашиха Борисов.

И помислете! Щото както и да се въртиш, задникът ти все е отзад.

Ако не ми вярвате след като сте прочели това се поогледайте. Погледнете към Украйна. Изчакайте и вижте какво ще стане. Как украинците ще станат като нас. Ще търсят виновните ама няма да ги намерят. Щото виновни са само техните политици и помагачите им. Има ли значение кой е прав и кой крив? Путин, Обама или марионетките от ЕС. Украйна си отиде. Факт. Предстои и агонията на България.

Вижте Унгария и кои спечелиха на предишните и сегашни избори и какво стана при тях.

Огледайте се и вижте Швейцария.

Да има и път за България, но не с тези които я управляват.

В природата има тревопасни и хищници. Ама такива животни като нашите политици не се срещат – убиват популацията на стадото си и я носят на хищника. Време е за подборен лов. За прочистване на стадото.

        

                                                                  Dixi /et salvavi animam meam/!

                                                  Aз казах и ми олекна на душата!




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. mileidi46 - Поздравления!
17.04.2014 18:37
Страхотен постинг!?
Не ми стана ясно ,кой е автора,но който и да е-е истински БЪЛГАРИН!
Интересно ми е само, защо няма прочити!Това трябва да се прочете от много хора!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300569
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930