Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2014 13:34 - Мафията си има държава!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1634 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Кучетата си лаят, керванът си върви! 

Е, дойде времето в което се разбра недвусмислено, че мафията си има държава! След „приятелския„ спор между Цветанов и Пеевски. Ако все пак не е ясно да кажем едно, друго:

1.                 Взаимно се обвиняват в престъпления и твърдят, че имат доказателства! – Няма да се опитвам да търся повече. Не са необходими и доказателства. На българският гласоподавател бих казал само – Ето, те и двамата знаят, че делата им не са честни, почтени и законосъобразни за да се обвиняват. Дали ще ги признаят? Естествено не, когато стане напечено.

2.                 Правили си услуги и имали срещи! Това, че имали срещи е лошо! Защо? – Нима граждани на Републиката, които са почтени не могат да се срещат свободно независимо от политическите им възгледи и положението в държавата за обикновен разговор? – Ясно е защо! Защото на тези срещи се уговарят или направо решават „неща“ които не са в рамките на закона.

3.                 Да им вярваме ли? – По този въпрос мога да кажа следното – Да! Вярвам им. Вярвам им по следните причини:

3а.     Пеевски

-                    Стремителната кариера на Дилян Пеевски в никакъв случай не може да се приеме за нормална, за нормално издигането му във властта и йерархията на държавата. Това си е чисто нагласена работа. Като доказателство за това твърдение е предложението да бъде шеф на ДАНС след което започнаха протести. Остава да се замислим освен за стремителното издигане и за бързото натрупване на капитали за да стане медиен магнат. Щом едното е доказано нагласено, какво остава за другото. Няма как да повярваме в обратното. Толкова и такива нагласяния в една държава говорят за голяма и силна организация която има и доста, и различни ресурси. А щом се нагласят неща като заемане на висши държавни длъжности това показва ГРУБО ПОГАЗВАНЕ на законите. От тук следва, че организацията е от мафиотски тип.

-                    След като Пеевски се мисли за недосегаем от шефа на МВР и то когато първи в Републиката е шефа на партията в която Цветанов е втория човек какво следва? Ами, че „независимата“ съдебна система, медиите и капитала, а и още нещо – политическа подкрепа от партията му, му дават сигурност! След тези ФАКТИ и ФАКТА, че си ходи свободно в държавата и е във властта можем да сме сигурни, че човекът е в организация която е силна, ТОЛКОВА силна, че да не се бои от ДЪРЖАВАТА. Това няма как да не показва, че организацията е част от ДЪРЖАВАТА. Това вече ни показа, че имаме една организация която е от мафиотски тип и е със силни позиции в част от държавната машина!

3б      Цветанов

-                    Цветанов като шеф на МВР държи един от най-силните държавни органи, призван да защитава устоите на Републиката. Във възможностите на тази организация е да ЗНАЕ всичко което и за който и е нужно в интерес на сигурността на държавата и населението и. До тук добре! Но последващите факти започват да ни притесняват. Започват да се ползват ресурсите на едно министерство за изграждане на силна организация и за натискане и отстраняване на други конкурентни организации. Естествено това няма как да се разбере директно, а се забелязва от следното: Започват показни акции срещу престъпността с емблематични имена. Естествено срещу хора извършили престъпления, но които са приближени до конкурентните организации. Резултатите обаче са нула. КРЪГЛА нула. Защо? Защото ресурсите на МВР не достигат за всичко. Няма как да се влияе на съдебната система която , както видяхме по-горе е от друга организация. И какво се получи от това – ВОЙНА СЪС СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!

-                    *Пояснявам: МВР със сигурност знае фактите за всички престъпници, корумпирани и всички които обслужват тези от които се интересуват. Държавата има ресурс за да знае това. Но от тук нататък възможностите са две – държавата да се освободи от тези мафиоти, което е нормалното и втората възможност да се ползва за „лични“ цели. Което включва не „лични“ за Цветанов защото няма как да стане. Може да се ползва само от организирана група.

-                    Как би се развила една борба между две независими държавни институции които трябва да осигурят на държавата борбата с престъпността в държавата и срещу нея? МВР принципно събира информация и фактите по извършени престъпления. След което ги предоставя на съдебната система която правораздава. Да проследим развитието на действията – Цветанов започна по медиите да атакува съдебната система и конкретни магистрати. Резултата обаче не беше нула, а малко над нулата, но равен. Другата организация има ресурс, има медии и успява да се защити. Тогава започва включване на други институции в това число и президента срещу съдебната система /избора на съдия на КС/, но резултата няма как да се промени. Законодателната власт не е достатъчна, нито подкрепата от ЕС с доклади срещу съдебната система. Все пак когато си на власт, няма как да се помогне като се показват негативи. Основното оръжие – факти от подслушване – няма как да помогнат освен да се ползват за шантаж. Настана голяма олелия в държавата. Защо? За да може да се игнорира това оръжие в едната организация. Но това показа, че имаме и друга организация. Че тази организация е част от държавата изобщо няма съмнение. А ползването на държавата за лични или партийни цели, или казано най-общо, различни от определените е престъпление. Ето, че и тази организация е от мафиотски тип.

Така уважаеми български народе се роди една нова организация от мафиотски тип. Израстна и напомпа мускули. Толкова е сигурна в своите сили, че скочи на по-старите организации отдали се на удоволствието да си живеят в охолство и да очакват следващото раздаване на картите т.е. ИЗБОРИ. В резултат на войната между основните институции включени в мафиотските организации се видя, че освен институционално и медийно представяне организациите имат зад гърба си ПАРТИИ.

Нищо ново под слънцето ще кажете ТОВА е ДЕМОКРАЦИЯТА. И в старите демокрации е така. Да може и така да е, НО в България Партиите подкрепящи тези организации от мафиотски тип са всички които УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!

То какво стана – на времето беше една партия и си правеше каквото иска, а сега са няколко и правят същото, че даже и отгоре.

Съзнавате ли сега какво става! Българската демокрация е ПО-ЛОША от ФАШИЗЪМ или СОЦИАЛИЗЪМ. Фашистите и социалистите се ръководят от ИДЕЯ и всичко зло което произтича е от самата идея или по-точно от нейното изкривяване. Докато сега наблюдаваме чист геноцид и разграждане на държавата с цел грабеж.

Фашистка или социалистическа партия никога не е имала за цел да разруши собствената си държава. В България се получава точно това – всички управлявали разрушават собствената си държава за свое облагодетелстване!

Ето това показва, че всички които ни управляваха до сега са мафия и национални предатели.

Но да се върнем към темата за борбата между двете основни групи мафиоти представителите на които сега се изясняват в медиите.

Резултат от такова управление освен разсипването на държавата съсипва и народа и той в един момент ще изригне, когато стане непоносимо. Блицкрига замислен от новата организация не се осъществи и тя освен, че не изпълни своите цели да унищожи конкуренцията ами и изпусна поглед за народа. В опита си да получи голям финансов потенциал стана фал с монополите и народа се вдигна на протест.

Така започва втората част от сагата с противоборството на двете основни сили. Новата сила и старите играчи които за да равностойни са коалиция.

Но не това искам да Ви покажа. Искам да Ви покажа, че тези играчи които наблюдаваме са и национални предатели! Това е много важно!

Ето защо са злостните кампании и цялостната медийна атака срещу националистите от АТАКА! Тази малка структура, която е не добре организира, не добре водена, не добре финансирана. Изобщо може да се нарече смешна! Скакво е толкова страшна, че и се отделя такова внимание? Заради това, че управлявалите до сега се примиряват с определенията за мафия, но не искат да си признаят, че са национални предатели! Наказанието за предателство е само едно! Никога не е отменяно, никаде по света – смърт и презрение!

За тези думи може да има критики, но ще поясня. Къде беше държавата в частност МВР когато се намериха „случайно“ френски парашутисти в нивите на Коиловци? Няма я! Селяните сами се справиха. ФРАНЦИЯ МЪЛЧИ! БЪЛГАРИЯ МЪЛЧИ! Срам и позор! Щото може би нямат медии? Да нямат НЕЗАВИСИМИ медии и двете държави!

Къде беше МВР и армията, когато след атентата в Бургас израелските сили от МОССАД или кой знае от коя тяхна служба отцепиха района и разчистиха уликите. ИЗРАЕЛ си прави каквото си иска на наша територия! БЪЛГАРИЯ МЪЛЧИ!

Само това е достатъчно да покажем, че ПОЧТИ ВСИЧКИ партии в парламента са Организации от мафиотски тип и национални предатели!

Защо все пак писах почти всички?

Защото АТАКА не е такава партия. Не е от този тип. Не е от мафиотски тип. Иначе не е поне в този момент сериозна. Нито като политическа сила, нито като организация, нито като представяна както подобава от своя лидер.

Ами незнайно защо – нямат представа и ГЕРБ, които иначе са сигурни, че могат да бият във всички избори /ясно защо нали?/, няма как да кажат нито БСП, нито ДПС в нашия български парламент, защо има и партия АТАКА. Тази партия няма нищо което да застраши горе описаните Организации и въпреки всичко пречи. Тя няма кадровия потенциал на никоя от другите партии. Няма техните позиции в държавните институции.

Защо я има все пак. Защото са останали малко българи в България все пак. Истински Българи. Те не обичат партиите и не са членове на тази партия, но са дали своя глас и сега тя много, ама много пречи на останалите в парламента Организации от мафиотски тип. Няма златен пръст, няма толкова голяма важност за кворум. Защо тогава?

Защо пиша за нея? За да Ви покажа, че другите са национални предатели. Да АТАКА и лидера им са смешни и трагични, но не са предатели и не са виновни за сегашното положение на България.

Ами направи впечатление, че от плахи опити за дискредитация се стигна до силен ход за приключване с проблема Сидеров. Кога? Преди изборите естествено. Как? С масирана медийна атака от всички страни. С участието на френски сътрудник! Ето важния случай! БЪЛГАРИЯ НЕ МЪЛЧИ! ФРАНЦИЯ НЕ МЪЛЧИ! ЕС НЕ МЪЛЧИ!

Ако на Вас не Ви говори нищо това за мене си е чист заговор срещу народа на България! Не търсете другите от вън. Те ще се скрият зад демокрацията или ще е виновен комунизма. Те искат просто да грабят от където могат. Дали е България или друга малка страна няма значение. Но тези вътрешните! Те са ПРЕСТЪПНИЦИ защото всичко което правят е в разрез със законите. Надявам се това се видя от по-горе писаното. Не е нужно да посочвам примери от нашия преход.

Те са ПРЕДАТЕЛИ защото за да постигнат целите си разрушават страната – деиндустриализират я и продават на чужди компании за да се облагодетелстват и да са на власт.

Все пак защо се получи така?

Защото Организациите за които писах – МАФИЯТА! – имаше нужда от нещо малко, нещо различно, за да го показва от време на време. За да не се съмняват обраните и изтерзани българи в демокрацията. След развитието на събитията за които всички знаете и които описахме по-горе какво следва.

Кучетата си лаят! -  Цветанов, Пеевски, Сидеров!

Керванът да си върви – МАФИЯТА! Очаква следващите избори!

         Има и още нещо – очаква се едната Организация след неуспеха в ресторанта в Брюксел и на самолета на Луфтханза, да успее с доказателствата на българския самолет и летище Варна с помощта на служителка на ФРАНЦИЯ след което другата Организация да правораздаде и Сидеров да изгори!

         Не! Не мислете, че Сидеров е важен, е цвете или не е направил грешки! Трябва да има жертва. Той е удобен за това. Целта е да ОСТАНАТ монополите – те си останаха! – и да не се накажат националните предатели. Защото уважаеми българи зад Организациите които описахме стои ОЛИГАРХИЯТА, която трябва да си остане сивия кардинал!

         Както е в старите демокрации, ще бъдат разделени и маркирани териториите и няма да се допускат повече войни от този тип, които изкарат на повърхността сивите кардинали. Ще се внимава много на изборите да не влезе някой нов играч, който като по-горе посочените да се изгради и напомпа мускули. За това се грижат в момента. Пишат правилата. Създават сателити. Не трябва да става грешка. Не трябва да има АТАКА.

         Очаква се Цветанов и Пеевски да бъдат покрити от своите организации за известно време. Ако някой от тях изгори няма да е за България, за независими медии или нещо от сорта, а ще е за прекъсване на връзката с Организацията от мафиотски тип на която са членове.

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 298797
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031