Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2014 15:45 - Мръсно, по-мръсно - Парламентарни игри 2 – Олигархията отвръща на удара
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 6522 Коментари: 13 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Only facts! No comment!

Стана ли време да се реши проблема на България и кой е той?

Проблема е Сидеров! Най-големия проблем на държавата е Сидеров! Ако щете вярвайте, ако щете недейте, но фактите говорят за това и нищо друго за сега. Ще се опитам пак да ги покажа.

И така ….. всичко започна от протестите през февруари 2013 година.

Управлението на Борисов се беше самозабравило! - както и доста други преди него. Не е нищо ново за хубавата ни държава. Абсурдно ще кажете. Не! Просто всички са на ясно, че няма да могат да управляват колкото Тодор Живков а им се иска. Толкова много им се иска. И започват да плетат мрежи … едни демократизират, други приватизират, трети … четвърти, че чак до Борисов.

Всеки си има номер в живота. Номерът на Борисов-Цветанов е да печелят избори! Не се учудвайте! Това е номера и фактите са неоспорими – доста спечелени избори имат с което се и хвалят даже. Да, но народа казва – един път стомна за вода, два пъти стомна за вода и…. и тяхната се счупи в Костинброд.

Кое е обаче любопитното? Ами това, че на публиката в реПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ не и стана ясно как се прави номера с изборите. Не го разбраха и политическите противници на ГЕРБ, но се усетиха, че ги търкалят и взеха мерки. За малкото време с което разполагаха скалъпиха всичко на бързо и нямаше как да има резултат който да ги удовлетвори.

РЕЗУЛТАТА от изборите 120 на 120! Майтап бе Уили би казал АЛФ, но на народа на реПУБЛИКАТА хич не му беше весело.

Като начало се започна една весела парламентарна математика! Но това не беше зрелище за публиката, а само веселото изражение на кошмара на Борисов - СИДЕРОВ и на мъката на тандема БСП-ДПС пак СИДЕРОВ.

След парламентарните трикове и простотии какво следва. От начало като израз на безсилие от страна на ГЕРБ - започнаха протести. Общо взето простотии. Защо? Ами защото това не може да бутне правителството на БСП-ДПС - стартираха контрапротести. Властта започна да гони калинките и да разгражда срасналата се държава с бившето управление. Това го могат сегашните управляващи защото имат голям опит. Но времената са други все пак. Трябва да се пипа внимателно. КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО! А няма такива много. Един такъв кадър отгледан на бърже провокира протестите.

И тогава започна …

Ами дебнене и подготовка за следващи избори, но без СИДЕРОВ. За целта се появиха други националисти, яви се Бареков, блуждае някакво формирование начело с Кунева, а като капак и РБ /не реПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ/ реформаторски блок.

Докато гледаме какво става с борбата между олигархичните сили ГЕРБ срещу тандема БСП-ДПС изпуснахме малкото вестникарче СИДЕРОВ.

В царствената реПУБЛИКА България си имаме клоун. Клоунът е СИДЕРОВ. Като всеки клоун може да говори всичко и да прави гафове колкото си иска. Царствено го търпят всички – управляващи и публика. Що бе джанъм? – пита треперейки някой от сараите.

Ами трябва да се отстрани много внимателно шутът. За целта трябва да намерят малко депутати още, а само двама успяха да си вземат. Става бавно. Трябва и на другите да спират кранчетата за да нямат средства за протести и избори.

От другата страна взеха да се уморяват вече. Времето тече не в тяхна полза. Калинките си заминават. Остава им само Цацаров. Трябва срочно да има избори за да им мине номера.

Не мина номера в Брюксел. Не мина в Куба. Следващия полицейски номер е отново в самолет, но не на Луфтханза /щото германците са си дебили и един компромат не могат да направят като хората/, а наш си български. И къде мислите ще стане номера, ако не на летището във Варна – мафиотската столица на реПУБЛИКАТА. Там се сменят често полицейските шефове. Удавени има представители даже и на господ. Има и САМОзапалени. Общо взето всички познати стихии в действие. От въздуха /самолета/, на земята /летището/ с дейното участие на френски дипломатически служител и на БУДЕН служител на МВР и … иии ЦАЦАРОВ.

Боже, нашите надминаха ЦРУ и КГБ взети заедно! Не случайно и Обама и Путин си мълчат. Вероятно ще изпратят служители на обучение в нашата страна.

Помнете, че службата на клоун освен в цирка е много опасна и смъртоносна. Това явно клоуните го забравят, както се самозабравят и правителствата. СИДЕРОВ е дребен, и слаб, и безопасен, и толкова пълен с гафове, че няма какво повече да се иска от такъв като него, НО защо е опасен и до сега не смеят да го махнат по хард?

ЗАЩО?

Ето за това! http://ataka.bg/Programa_ATAKA_PLAN_full.pdf

Ще успее ли клоуна да остане поне жив след сблъсъка с ОЛИГАРХИЯТА? Едва ли!

Искат да забрави ПУБЛИКАТА на реПУБЛИКАТА, че не сме свободна държава, а сме КОЛОНИЯ която грабят яко!

Дали ще забрави публиката! Едва ли!

Това са фактите. Очакваме продължението…

 Dixi /et salvavi animam meam/!




Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. remarek - има нещо вярно
09.01.2014 20:28
Но дори и така да е, както казваш, Сидеров си остава вреден за България. Той омръзна дори на реПУБЛИКАТА. Около имунитета цирка ще бъде пълен, освен ако Волен не реши сам да го даде. Но от 23 годишния ни опит знаем,че имунитет се не дава току така, мила моя майно льо. Нужен е тотален РЕСТАРТ на реПУБЛИКАТА.
цитирай
2. blondinkas4uk09 - Наистина дори и така да е, което
09.01.2014 23:00
е малко вероятно (все пак ми е трудно да повярвам, че той се е качил в самолета с определен сценарий в главата, при това написан му от някой друг; както ми е трудно и да разбера как програмата на Атака на практика е изпълнима), Волен с течение на годините съвсем загуби мярката. Криво ми е, че го казвам, защото го познавам от времето, когато работеше в музея на Яворов и когато беше един интересен човек, който обикаляше улиците на София с раницата си на гърба и колелото си. Смятам поведението му за недопустимо дори за обикновен човек, камо ли за депутат, независимо от причините, поради които се държи по този начин.
цитирай
3. ackoleff - Благодаря за коментарите
09.01.2014 23:38
До Ремарек - Фактите са си факти. Клоуна сам си е приел ролята и си я играе. До момента не съм видял никой от политиците ни да прави нещо за България. И Сидеров също. Талантлив и умен е написал истината в програмата, но не за друго, а за облаги и според мене. Но ИСТИНАТА си е ИСТИНА. И винаги боли!
До Блондинка с чук 09 - Неправилно сте разбрали! Не Сидеров се е качил в самолета с определен сценарий. Няма как да включи МВР и останалите. Сценария е от тези които искат предсрочни избори и трябва да премахнат "златния пръст" или "кошмарът им". Сега топката е у управляващите и ситуацията е цуг цванг /„Цугцванг” е термин от шахматната игра. С него се определя такава ситуация в една партия шах, при която една от страните няма полезен ход, а се налага да играе (в шаха няма как да се откажеш от правото си на ход). Казано по-просто, след като изпадне в цугцванг, съответният играч или получава мат, или търпи тежки материални загуби. След което отново получава мат. Разбира се, изпаднали в подобно положение, добрите играчи се предават. За да не губят време: своето и на противника/!
Той беше свестен докато не стана политик!
цитирай
4. planinitenabulgaria - С Боленчо е свършено!
10.01.2014 02:02
Вотът на хората бе подменен веднаж с разработката "Костинброд", вноса на ромгласове от Румъния и Македония и с шашмата в изборните секции в Турция. Още веднаж вотът е подменен заради "преструктурирането на политическото пространство", в резултат на което два депутата ги преминаха от една партия в друга. Това е равносилно на нови избори, но вече спечелени от ДПС - БСП без да е имало избори. Конституцията разрешава това. След това преструктуриране Боленчо вече не требе - все ще се намери нещо, да го потфърлят на Цацаров, който ралоти за ДПС.
Какво ще стане сега с Боленчо знае само Местана. Каквото той разпореди на Станишев, на Миков, на Цацаров - това.
Аз залагам на предположението, че ще поръчат на Цацаров да го изгризка.

http://planinitenabulgaria.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/01/09/nov-opit-za-prestrukturirane-na.1226548
цитирай
5. ackoleff - За планините
10.01.2014 02:48
Добро предположение относно Сидеров, но за изборите не ми се вярва. Все пак Олигархията ще спечели, но кой ще я представлява официално не знам. За сега ...
цитирай
6. apostapostoloff - Фактите са съвсем други:
10.01.2014 05:26
Сидеров е най- опитният български политик и като такъв той разиграва една образцова предизборна кампания. За да вкара този път много повече свои хора в Европарламента!

Това не го разбират наивниците, които дори се държат покровителствено спрямо Сидеров, но това него не го бърка. Той на това разчита- наивните абдали да станат негови безплатни рекламни агенти. Така той освен чрез своите медии и билбордовете, води кампанията си вече и чрез казионните медии, които напълно окупира. Води я дори и чрез блоговете на разни наивни баламурници. Това, това са фактите!
цитирай
7. ok3223 - Не виждам никакъв
10.01.2014 06:54
ЦУГ ЦВАНГ ТУК.
И без Сидеров Атака е Атака, даже ще се оправят по-добре, без Сидеровите маимунжулуци. ЗА тях е ясно, че днес и сега, при тази ситуация, при едни предсрочни избори, шансовете им отново да влязат в НС СА ПОЧТИ 0. Затова са най-заинтересовани да няма избори, правителството да оцелее, и ще го подкрепят категорично. Им и 2 гласа от напусналите ГЕРБ, които ще подкрепят като силно заинтересовани Атака, ДПС и БСП при гласуване, или само с присъствие за кворума. Защото знаят,че при предсрочни избори няма да влязат в НС. Така че нищо трагично няма в създалата се ситуация, което се разбира отлично от БСП, ДПС и Атака.
Ако Сидеров го отнесе, което е съмнително, защото нищо особено не се е случило, не е станало кой знае какво, ще е добре за него и Атака даже ще спечели от това. Този ще поспре малко,може и да поумнее, а Атака ще си почине от неговите безбройни гафове, което ще добре за атакистите като партия.
КЪДЕ Е ТУК ФФАТАЛНОТО И КАК ЩЕ СБЪДНЕ МЕЧТАТ НА ГРОБ И ТИКВАТА, НА БАНДАТА "реформатори" и другите политически маргинали, които се надяват напразно от този трънак да изскочи заек.
цитирай
8. kontrasti - Здравейте,
10.01.2014 10:30
„Само Факти“...
единствения ви трезвен факт в поста е така наречения в България „Принудителен ход“ в една Шахпартия, използвайте (моля) не немски, а български изрази когато обеснявате на българи.
Няколко думи за г-н. Сидеров: - Ако се замислим по дълбоко за състоянието на страната ни, ще осъзнаем че няма време за емоционалност на каквото ниво и да е тя. За да се възтанови българския потъпкан и затрупан индититет, който от своя страна е нужен за самочуствието на народа трябва преди всичко да се защитава „Националният интерес“ Човек може да се застъпи за себе си само когато има самочуствие, подобно е и със един народ. Аз не бих и посмял да си помисля че програмата на г-н. Сидеров е цялосното решение. Но съм дълбоко убеден че части от нея биха били потребни за преодоляването на това неволно за Европа, България и българите време. Че тепърво, когато българите съумеят да преудолеят националната си криза, ще придобият най правилното за тях решение във глобалното пренареждане. Девизът ли, ето: “Българи по целия свят и в България хванете се ръка за ръка“...

Поздрави!...
цитирай
9. ok3223 - Като чета таакива като № 4
10.01.2014 12:12
мми става някак гадно.
Какви хора има маму стара, слепоци или родени гъзолизачи и грешници.
Това, гробарската сган, са отвратително двукрако племе с конски капаци на очите и слабо мозъчни прояви.
Хващат бандата ГРОБ в крачка, в опит да фалшифицира изборите, като е отпечатила в повече стотици хиляди бюлетини, които окомплектовани и надписани чакат само да бъдат транспортирани до градове като Кюстендил, където ГРОБ знае, че няма как да спечели гласовете на хората.
ГРОБ внася оплакване до Конституционния съд, че това е разработка на враговете и провокация и че вина няма за станалото.
Конституционния съд единодушно и категорично, с насмешка отхвърля искането им за бламирането на изборите, като се чуди на нахалството на ЦЦ и Тиквата, защото гафа с бюлетините е факт и опита за фалшифициране на изборите също безспорен факт, бюлетините са налице.
И днес ГРОБАРИ, с увредени мозъци като №4, повтарят папагалски нескопосани лъжи за разработки, някакви гласове(бълнуване на болен мозък) от Румъния и Македония, благодарение на които ГРОБ и ТИКВАТА изгубили изборите.
Мамму стара, за хората с гърбава психика и логика изкълчената мисъл и лъжата са като бълхите по кучетата помияри.
цитирай
10. ackoleff - Отговарям
10.01.2014 13:21
До apostapostoloff - за кампанията е ясно, но този гаф не е негова постановка /в това съм сигурен/. Освен това, че и "лошата реклама" е реклама в този случай не върви. Ако успее да излезе от този случай чист наистина ще покаже, че има голям ресурс или е голям политик както твърдите.
До ок3223 - За немския термин - ползвам го за да няма двусмислие - тук има сложна комбинация за получаване на този "гаф". Това не е случайна изява на Сидеров породена от характера му. А "принудителни ход" е за БСП-ДПС - по всичко иде реч за сваляне на имунитета му, след което ще се наложат предсрочни избори и те ще ги загубят отново. Даже мога да подскажа, че двамата отцепили се депутати от ГЕРБ са трик на парламентарната им група. Не забравяйте, че Борисов е полицай и мисли и действа като такъв! Не го казвам в лошия смисъл, но комбинацията е чисто полицейска. Няма да взема отношение по втория Ви коментар.
До kontrasti - В по-горния отговор пиша защо ползвам немския термин. Надявам се да ме разберете. И на мене ми е гадно когато ползват безразборно чуждици, но това е друг въпрос. Харесва ми Вашия коментар. И аз мисля, че програмата не е цялостно решение, но в по-голямата си част е НЕОБХОДИМОТО решение. Ако замените думата НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ с ЕКСПРОПРИАЦИЯ ще разберете, че няма никакъв национализъм, а практика в света. Използвана е за да я разберат масата от която да се привлекат симпатизанти. Съжалявам, че не виждате другите факти. Останалото е филантропия - няма как да стане дори и при сериозен катаклизъм /не дай боже!/.
цитирай
11. ok3223 - Не си прав в тълкуване на ситуацията ... със Сидеров
10.01.2014 20:27
доколко, отнемането на имунитета ще повлияе на съдбата на парламента.
Интереса клати феса, казва в поговорката, а тя сочи и истината за процесите в НС, които ще започнат след отнемането на имунитета на Сидеров.
А той ще бъде отнет, ако не го даде доброволно, защото за това ще гласуват ГЕРБ и ДПС.
ДА видим какво е разположението на интересите(силите) в НС.
Само ГЕРБ е за предсрочни избори, другите не са, и има 95 гласа.
БСП, ДПС и Атака са против предсрочни избори, защото;
БСП и ДПС се надяват, че до края на мандата ГЕРБ ще се разпадне, най-малкото ще отслабне много, и ще бъде елиминиран лесно.
АТАКА също е против предсрочни избори, виждайки отрицателния ефект от веригата гафове, особено от последния гаф на Сидеров, който може да го постави на подсъдимата скамейка и от там в затвора, което ще се отрази убийствено на електората на АТАКА, който ще се свие силно.
И влизането им новия парламент ще стане проблематично. Ако подкрепят правителството, след 3 год.нещата ще улегнат, много ще се забрави, а и като парламентарна партия с ключова роля в парламента, може да помогне ефективно на бедстващия вожд.
ЕВЕНТУАЛНОТО ИМ ОСТАВАНЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ЕДНИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЩЕ ГИ ОТСЛАБИ СИЛНО, МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ И ДО РАЗПАД НА ПАРТИЯ "АТАКА". Което не е в техен интерес.
Ето защо, те са силно мотивирани да подкрепят правителството, каквото и да стане след процес и възможна присъда над Сидеров.
И да бъде осъден с ефективна присъда, което е малко вероятно, И БЕЗ СИДЕРОВ ПАРТИЯ АТАКА няма да се само разпусне, а ще продължи борбата за своите идеали.
Двамата напуснали ГЕРБ депутати също са за правителството, защото ги устройва добрата заплата и привилегиите, които ще загубят при предсрочни избори.
цитирай
12. ackoleff - До ок3223
10.01.2014 21:03
Всеки си има мнение и аз не оспорвам Вашето. Просто слагам акцент на ефекта от ситуацията. А ефектите ще са най-различни според развитието. Кой знае какво ни очаква. Ще видим. За мене всичко е игра и ГЕРБ не искат сериозно предсрочни избори. И тях ги устройва статуквото стига да няма конкретни ходове в техен ущърб. Те ще съумеят да постигнат увеличаване на електората си при гаф на правителството. Важно е за тях Атака и най-вече с водач Сидеров да я няма.
цитирай
13. kontrasti - Здравейте г-н. Колев
14.01.2014 12:43
- Като всеки народ, и ние българите се нуждаем от достойнство,
кой какво разбира под тази дума се наблюдава в неговите дела, поведение и състояние. Силните личности се оформят най вече през трудните времена. Първоначалното преразпределение на благата във българия преключи отдавна. Надявам се щастливците да не проявят наивитет, а да се утвърдят като новата българска сила. Абсолютния Катаклизъм на управляващата българска нова демократична система е програмиран, въпрос на време. Катаклизъм достигна и много други по подготвени държави от нас. (Ирландия, Гърция.)
- В това нетрябва да има нещо срамно, напротив тук би трябвало не само да се извлече поуката от натрупаните до сега грешки, а и да се поставят този път правилно приоритетите за образуванете на един стабилен фундамент върху който ще започне прераждането на съвремения ни български облик. Един от тези приоритети ще е обидинението на силите ни. Няколко думи за социалното равенство (Експроприацията): Да сложим ръката на сърцето, и да си го признаем.
Доказахме на тази планета, че под и каквато управляваща форма да се намираме, ние хората не сме създадени от природата да поддържаме равенството, затова се явява само като инструмент, като и всичко друго останало. Виждам че познавате израза „Няма как да стане“... Тези които не го познават имат няколко препядствие по трасето по малко, в отдадени ситуции и дори никакви.

Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300480
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930