Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2013 15:12 - Открихме къде ходи простотията!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 7696 Коментари: 11 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Простотията не ходи по гората. В тая жега започна да ходи по политиците.

Президента на България се гордее с протестите. Той постоянно си е неадекватен. Вече не се учудваме.

Бившия премиер си страда още от мегаломанията и  фикс идеята за народна любов. Сега вече се чуди какво да измисли, че да го покажат, видят и съжалят. Измисли, че ще го убиват в ареста. Сериал като турските. Омръзнал е на всеки и няма как да му се вържат. Така ще си ходи като пациент на психодиспансера и ще си повтаря колко са гласували за него.

Тандема Орешарски - Станишев бърза да прави гаф след гаф и не е чудно, че може с тези назначения да стигне и задмине Борисов. Толкова инат и толкова простотия показани за толкова кратко време ги прави шампиони.

Обаче народа имащ опит от толкова много "калинки" които полазиха през предния мандат, сега още при назначаването и започна да раздава шамари под формата на мирни протести. Първо парламента си го получи за Пеевски и веднага си промени решението. Значи можело! След това премиера на няколко пъти уволни току що назначени. Значи можело.

         Местан и компания слагаха масло в огъня, слагаха и като стана напечено се чудят какво да правят. Ще се събират да мислят. Не че нещо могат да измислят ама поне да ударят малко спирачка и да гледат само сеир. Тя тяхната си е сигурна.

         Сидеров – героят от АТАКА помръкна. Изиграха го да започне работа парламента и него не го броят за нищо. Така и той забравения герой спретна сцена в консултативния съвет. Само дето не позна. Президента е независим защото от него нищо не зависи. На никой не му е интересно. Въпреки усилията на всички телевизии Сидеров не заинтригува никой за повече от четири часа. Сега му остава да се надпяват с оперните изпълнители. Колкото е на печалба операта толкова и АТАКА.

         А народа?

         И него простотията не го подмина. Сега е топло и светло. Време е за веселба. Едни пеят и танцуват. Други викат и крещят. Някой го правят безплатно. Други им се плаща. Изобщо щурава работа.

         Като прочетете това и докато чакаме дългосрочна метеорологична и политическа прогноза за есенно-зимния период, моля дайте с коментар Вашата прогноза. Нямаше да го искам това, но след като спряха достъпа до сайтовете за залагане. Поне да го направим за удоволствие.

         Ето и събитията за залагане и прогноза:

1.      Колко му остава на правителството Орешарски – срок в дни

2.      Колко ще е цената на тока към 12.12.2013 година – без ДДС

3.      Да съдим ли политиците или да ги …бием – изписва се предпочитанието

Награда за сега няма. Когато се оправи България ще наградим позналите според състоянието на държавата.




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. remarek - Ха така!
21.06.2013 21:10
Здравей Шишо Бакшишо!
цитирай
2. ackoleff - Така ами!
21.06.2013 21:22
Трябва да сме оптимисти!
цитирай
3. apostapostoloff - Каква простотия бе, брат? ! Тия са
22.06.2013 06:05
направо откачени, луди за връзване!
цитирай
4. ackoleff - Цитата е точен.
22.06.2013 11:18
Не виждам обаче лично мнение по въпроса. Да мога да кажа само, че "Омръзнал е на всеки ..." не се отнася за тези които го харесват. Но ако се замислите над думите му и действията му ще разберете, че не е хич за харесване. Пример - Това, че са гласували най-много за него в сравнение с другите партии приети в парламента, но нямайки мнозинство даващо му право да управлява самостоятелно НЕ ЗНАЧИ, че НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ. Напротив това е демокрацията! Да няма диктат от една партия. Той иска обратното! Значи не е демократ.
цитирай
5. valeska - Каквото и да ни говорят, става въпрос за пари /много пари/.
22.06.2013 15:00
Моята прогноза е, че правителството най-вероятно ще си отиде наесен /след 3 месеца/.
цитирай
6. maistora - И най умният си е малко прост
22.06.2013 15:11
Тя, простотията, ходи по хората. Просто да им е на всички.
Но , не смятам че протестиращите сега са простаци. Вероятно автора не е присъствал на протестите и няма лични впечатления. И затова ще кажа, че е много важно на коя медия вярваш и "на кой господ се кланяш".
цитирай
7. ackoleff - И без простотия не може.
22.06.2013 16:12
В моята статия най-малко засягам народа, НО няма как да го изключа от разпределянето на простотията. Иначе с просто око се вижда, че сега не протестират гладните и изнемогващи, а други. Тези другите обаче са с различни подбуди и интереси. Имам лични впечатления. Ще кажа какви групи аз наблюдавах. Недоволните от назначението на Пеевски /в началото - масово без разцветки/. Привърженици на ГЕРБ недоволни от изолацията на Борисов. Недоволни от назначенията свързани с ДПС, които не са наясно от кой кръг са, но е без значение/. Организирани /платено им е/ срещу АТАКА и организирани /платено им е/ да защитават АТАКА. Има група за сеира. МАЛКА ЧАСТ са протестиращи срещу ЦЯЛАТА ОЛИГАРХИЯ. и за съжаление НИКОЙ срещу монополите и неизгодните за страната договори. Нещо от мене за да се замислите: 1. Не съм привърженик на партия 2. Не случайно всички са срещу АТАКА и искат да я дискредитират, за което спомага и държането на лидера и 3. Не случайно искат предсрочни избори по сегашните правила и не случайно ги печелят ГЕРБ толкова пъти 4. Народа пак ще ги курдиса на следващите избори. В това съм сигурен.
цитирай
8. alexs - България няма да се оправи скоро но ...
24.06.2013 21:29
България няма да се оправи скоро но ще се оправи след години.
Цените на тока европейски...
Някои политици ще бъдат осъдени няма да е скоро...
Не го подценявайте Олигарски той знае как да разваля седянки не са малко дните му но са преброени...
Тя тяхната на ДПС си е сигурна. и си плетат кошницата
А и Сидеров добри пари заработи но не му е сигурна от СКАТ искат да му вземат кокала затова се вбесява при мисълта за нови избори....
Колко още неща има да видим че ум да ти зайде докато дойде след години нормалността .
цитирай
9. ackoleff - Но...
24.06.2013 21:40
Благодаря за коментара. Съгласен съм. Хубаво е и Сидеров да си има конкуренция. България има нужда от национализъм. Оптимист съм да се оправим по-бързо.
цитирай
10. katett - По всичко личи
25.06.2013 22:38
Глупава държава - глупав протест! Всеки ден се уверявам, че ни облъчват и губим и малкото мозък, който ни е останал. Вървя из центъра на София и виждам как се създава изкуствена заетост - едни протестират, други ги пазят, трети ги снимат, четвърти коментират и т.н. От цялата работа извода е един никой не разбира, че върви срещу себе си.
цитирай
11. ackoleff - Прав си!
25.06.2013 23:12
Това което описваш е самата истина. Казано по различно - всички описани не произвеждат НИЩО. Те са в сферата на услугите. Но в тази държава трябва и да се произвежда, а не правят нищо по въпроса. Крадоха, разрушаваха и явно има още малко което да откраднат. Тогава дали ще се опитат да създадат нещо не знам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 301358
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930