Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2013 13:13 - Делян Пеевски – ИЗБОРЕН ГАФ на тройната коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1764 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Защо избраха Делян Пеевски за шеф на ДАНС?

Предизвикват народа с неадекватни назначения. Това не са калинките плъзнали от глупавите назначения на предишните управляващи. Това е тенденциозно назначение на олигархията във властта. Пробват търпението на народа!

Ако можем да приемем за правилни реформите в МВР с отделянето на тези служби в самостоятелни агенции, то такива назначения на знаково неприемливи и некомпетентни или с малко опит кадри са изключени. Ако властта не се коригира и не се поправи като анулира това назначение ще трябва да се реагира незабавно или при следващия гаф вече ще започнат протестите.

Интересното кое е обаче в това назначение? Какъв е механизма? Кой спомогна за назначението?

Сега е момента да се огледа народа пак в действията на политическите сили! В този момент АТАКА гласуват против. Кой трябваше да гласува против за да няма това назначение? ГЕРБ! Но това не се случи. Защо?

БСП ще страда много за реверансите които прави на ДПС. Явно в тази партия са толкова уверени в своите силни позиции – най-вече икономически и политически, че изобщо не се замислят за сегашното положение. Явно за тях това управление е временно и не „тяхно“ в пълния смисъл на думата. Или пък лидера им иска така. На него най-малко му трябват силни фигури в „неговата“ партия.

ДПС. Те са ясни. Каквото повече могат да вземат изобщо не го пропускат. Но сега се лакомят и не виждат, че фигурата на Делян Пеевски само може да навреди. В тази партия лесно не назначават, но сега не е така. Както те извиват ръце така и самия Пеевски явно го прави. Той си е доста безскрупулен.

ГЕРБ обаче явно не искат да пречат! Защо?

Има два варианта. Първия вариант е да смятат, че не трябва да пречат, а даже да поощряват гафовете с което да дискредитират управляващите. Този вариант е равнозначен на варианта да не извършат правилното действие и да гласуват против с което ще попречат на назначението. Защо е равнозначен варианта? Ами защото и в двата случая са против държавните интереси. Срещу това за което са ги избрали гражданите. Защото назначението е всичко друго, но не и точното.

 Дали не е точното?

Парламента е за водене на политика. Няма извинение за ГЕРБ за това, че не са в залата и не гласуваха против. Ясно беше, че АТАКА са против и ще гласуват така. Негласното утвърждаване на кандидатурата на Пеевски от тройната коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ цъфна.

БСП са самоуверени и дават нещо което ще си вземат когато поискат.

ДПС вземат на момента. За повдигане на самочувствието на избирателите си и каквото дойде още.

ГЕРБ са най-съмнителните. Пеевски не е от тези при които всичко е прозрачно. Бързата кариера и бързите пари как ви се струват? Може би си спомняте, че „Всички начини как се правят бързи пари е описано в една книга! И тя се нарича „Наказателен кодекс““. Може би си спомняте как шефа на герберите се ползваше от медиите преди да стане политическа фигура.

Изобщо гледайте внимателно не какво Ви говорят, какви ги вършат.

Септември ще бъде май!




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. ackoleff - Напълно съгласен
15.06.2013 20:01
Изчаквам да видя дали всички играят заедно, защото АТАКА въпреки, че гласуваха против мисля, че не са били всички в зала. Това окончателно дискредитира всички играчи в този парламент.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 301352
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930