Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 09:21 - Внимание! Google тотално се провали в България. Ползвайте внимателно!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 5168 Коментари: 3 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Изненадващо тези дни имаше множество сигнали за грешки на Google  в България. През целия ден опитите на служители от фирмата да намерят причината се оказаха напразни. За всички търсачката работи, а за България или дава грешен резултат или спира.

         На въпрос „Къде са парите на българите?“ търсачката посочва много офшорни зони, големи европейски страни и няколко мегаполиса в САЩ. Колкото и теста да направиха, търсачката не показа България.

         Продължиха с актуален въпрос „Къде са победителите от изборите?“. След този въпрос търсачката работи много време и не показваше признаци, че ще се справи с работата. След като не даде отговор, беше насочвана от операторите и след третия уточняващ въпрос тя даде следното съобщение: „Скрити са. Мога само да ги подслушам. Ако сте от ГЕРБ, БСП или „нашите“ натисни „ДА““ Операторите се изчервиха и казаха, че това неможе да бъде, но беше факт!

         След два часа упорит труд на програмистите, Google беше готова за нови тестове.

         На въпроса: „Какво е ГЕРБ?“ по екрана започнаха да излизат една след друга на различни места – Бойко Борисов, мафия, калинки, избори, Цветанов слуша, и на Дянков да му …. Изобщо какво ли не изписа търсачката и го подреди, както по-късно се разбра, като част от магистрална мрежа на България.

         Представителите на другите партии доста се посмяха и зарадваха на търсачката след което зададоха въпроса: „Какво е БСП“. Моментално Google напълни Recycle Bin и го оцвети в червено. На екрана се появи и надпис Мая Манолова. Всички политически партии бяха смутени и отказаха да задават въпроси. Запази си правото да зададат последния въпрос и започнаха да го мислят.

         На ред за задаване на въпроси бяха журналисти. Естествено първи бяха спортните. Въпроса естествено беше: „Кой е най-големия футболен клуб на България сега?“ Отговора беше незабавен: „ Бистришките тигри все още“.

         Докато се съвземат от изненадата беше зададен исторически въпрос на търсачката: „Кой е Левски?“ След отговора: „подуенски футболен гранд, говеда и евроидиоти“, никой не се съмняваше, че някъде има повреда.

         Преди да си тръгнат от Google, политиците зададоха последния въпрос: „Честни ли са изборите?“

         Google изписа: „Я си  ….“ И отказа да работи!

         Ако искате да потърсите нещо в Google и тя да го намери, не го търсете в България. Тука има друга логика. След като я подготвят за виртуалната реалност в нашата страна ще можете да я ползвате!




Гласувай:
22


Вълнообразно


1. rustocks - Браво!
16.05.2013 11:06
Браво!
цитирай
2. ackoleff - Мерси!
16.05.2013 12:11
Мерси за оценката. Регистрирах много простащина и не се стърпях да я покажа. Търсачката е по-културна от персонажите - политиците, феновете и доста други и няма да даде такива отговори на въпросите, а само ще си ги "помисли".
цитирай
3. ackoleff - Мерси!
16.05.2013 21:12
Мерси за оценката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 298334
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031