Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2013 11:54 - Обработката на народа продължава. Номер 1 – нормален или не?
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1791 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Погледнете този човек! Прилича ли ви на нормален?

Добре облечен, с висок държавен пост. Пост който предполага и задължава да се защитава народа! 

                 image 

Пак ще попитам – прилича ли Ви на нормален? На мене Не!

Ще се аргументирам с днешното му интервю. "Надявам се пуснатият в общественото пространство разговор между бившия премиер Бойко Борисов, градския прокурор на София Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов да не е истински", каза националният омбудсман Константин Пенчев за Нова телевизия.

Г-н Пенчев Вие трябва да се надявате ли или да работите по същество? Законността на подслушванията е силно съмнителна. Трябва да се борим и в частност Вие, да бъде крайно ограничена и контролирана. Да има проверки и наблюдение само там където е необходимо. По пътищата има камери колкото щеш само и само да се измъкне някой лев от изтерзания българин, а на летището дето стана атентата камерите не струват и трябва да се гадае колко ясно и какво се вижда.

Хайде тези въпроси да оставим защото има много отговорни – народа да натисне, политиците в парламента да направят закона добър, властта да спазва реда за ползване и накрая съда да не прощава „грешките“. Но защо Вие г-н Пенчев така фино подсказвате „Надявам се пуснатия разговор …… да не е истински“.

Няма начин да не е истински! Истински е та дрънка! Тези избори се очертават много съдбоносни защото няма как да подобрят положението на народа ТЕЗИ управлявали 23 години! Много добре го знаят. И не ги пускат компроматите по старите стандарти от преди да се вдигне пушилка. Жизнено е необходимо оставането им във властта. А тези които изпадат или има опасност за главите им вече нямат друг начин да се спасят.

Очаквам да започнат да излизат пари, сметки и какво ли не по-нататък. Защо ще попитате? Защото след 12.05.2013 година става страшничко. Разните кланове на българската политическа мафия ще започнат война. Сега е само подготовка. Опипват почвата. Въпроса е как ще стане разпределението на влияние и дейности. Кой и с колко ще изгори.

Продължаваме с интервюто!

 

„Непрекъснато ни замерят в последните години с флашки и записи, които не се знае дали са верни, но това показва, че някой се опитва да събори държавата. Изборите идват и си отиват, но призовавам - ние не трябва да събаряме държавата“, добави той.

„Ако приемем, че е истински, виждаме, че се записва премиер. Щом министър-председателят е подслушван в една държава - каква държава е това“, попита той.

 

Как Ви се виждат твърденията! Нелогични – да! Според мене са твърдения на ненормален човек. Да направим анализ.

Първо – замерят ни с флашки и записи които НЕ СЕ ЗНАЕ дали са верни! Дали е така. Не е! Сега се подписаха 10 - тина прокурори и хванаха куп нарушения в МВР. Има изтрита информация. Ако информацията е безобидна защо да се трие? Няма логика. Да г-н Пенчев има право да твърди, че не се знае дали са верни, но как пък реши, че иска да събори държавата? От едното не следва другото! Още повече, че се съмнява да са истински записите. Защо тогава го споменава. Знае нещо или защитава нещо?

И по-нататък. Не трябва да събаряме държавата. Защо бе г-н Пенчев? Вие казвате, че ако са истински записите КАКВА ДЪРЖАВА Е ТОВА.

Смешно стана нали? Истински, неистински! Бог знае какви са! Това може да го твърди неангажиран човек в някоя кръчма. Ще кажем пийнал е малко.

Държавата искали да събарят! Ама то каква държава била. Но моля недейте да я събаряме. Бре каква логика. Връх на логиката е момента:

"Но изобщо не мога да приема твърденията на някои политици, че едва ли не подслушванията не били проблем, не били в дневния ред на народа, имало по-важни неща. Не, по-важно от свободата няма", твърди Пенчев.

Значи истински или неистински са ГОЛЯМ проблем. Е от тук вече можем да кажем – ТАЯ ДЪРЖАВА, КАКВА ДЪРЖАВА Е! Лошооооо!

От свободата по-важно няма! Прав си господин Пенчев и заради СВОБОДАТА трябва да я съборим ДЪРЖАВАТА каквато е в момента и всички управляващи, за не живеем в като затвор. С истинска държава и истински управляващи.

По така изказаните твърдения г-н Пенчев за мене сте ненормален, което не е чак толкова лошо. По лошо е ако играе за някоя част на мафията. Третия вариант е да го е страх! При всичките три варианта обаче не е за тази работа. Не помага с нищо на българския народ!




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. chavdar01 - ЛАПАЧИ!
27.04.2013 16:48
НА ВСИЧКИ ШУТ В ЗАДНИКА!
цитирай
2. ackoleff - За шута на всички
27.04.2013 17:39
Съгласен съм и го искам. Все някога трябва да си платят сметката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300966
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930