Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2013 13:29 - България днес - малки коментари
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 982 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.04.2013 13:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 България страна на парадоксите! Ние ли криво се молихме или бог криво ни разбра?

Ето малко истини и факти на които можем да вярваме защото са казани от хора които имат нужда да кажат истината, институции или просто споделени факти .

Протестите в България тръгнаха заради обедняването, високите сметки за ток и злоупотребите на монополистите, а хората получиха едни избори, на които вместо да слушат за решението на проблемите си, политиците се замерват с подслушване.– обобщено: Мизерията е пълна!

Това каза лидерът на ДСБ Иван Костов пред Нова телевизия на 17.04.2013 година. Защо го казва? Защото има нужда. Личната му партия трябва да влезне в парламента или най-малко да вземе държавната субсидия. По-добре е все пак в парламента. Има екстри. А Костов има потенциал. Има го със знания, опит и тежестта на миналото си. Е това минало много му пречи, но затова пък вече имаме политик от класа. Обаче трябва да има контрол над него. Изпуснат ли го става лошо. Както и да е това което каза е вярно. Запомнете го!

На 19.04.2013 година!

„Главният секретар на Министерството на правосъдието Елена Петкова е освободена от длъжност. Това обясниха от пресцентъра на Министерство на правосъдието (МП), след като вестник "Труд" първи писа, че има една трета незаконни назначения в правосъдието или 86 от общо 262-ма чиновници. Ежедневникът посочи, че лицата не са се явявали на конкурс, както е по закон.“ – обобщено: Калинките на ГЕРБ!

Помните ли двуполюсния модел – синьо-червената мъгла. Пак същия изпитан модел – БСП-ГЕРБ. Нито БСП са социалисти, нито ГЕРБ са „герб“ на държавата, а „герб“ на мафията. Изобщо прав се оказа Алеко! Всички са маскари! ГЕРБ – калинки, подслушване, завладяно МВР, опит за завладяване на правосъдната система и превръщането на Народното събрание в цирк. Само това е достатъчно за да се усети голямата безизходица.

„Радвам се, че главният прокурор днес се е в върнал да прави проверки от 1999 г. Това означава, че ще извика на разпит и кредитните милионери. Те са откраднали над 12 млрд. лева, най-малко. Всички от тях са членове на БСП! С парите, които са откраднали червените кредитни милионери, можем да плащаме цяла година пенсиите или да ги увеличим в пъти. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов във Враца, по време на предизборното събитие на партията.“ – обобщено: БСП недосегаема!?

Ето нещо за което можем да вярваме на Бойко Борисов. Защо? Защото се нуждае отчаяно от победа в тези избори! Предполагам ще получи пак най-много гласове, но не си мислете за народна обич. Защото преди 4 години обеща да накаже всички грешници от БСП. Народа го иска и му даде вота си. Очакваше изпълнение!

„Борисов посочи, че 1 месец на 5 човека от ГЕРБ се повдигат обвинения в предизборната кампания, а за 4 години срещу хора от БСП не е повдигнато нито едно“. „Народът има инстинкт и вижда, че след като всички са срещу нас, значи нещо сме им объркали. Значи не сме влезли в схемите, не сме влезли в далаверата.“ – обобщено: За времето на мандата си не го направи – защо? Сега тормозят неговите хора!

Е сега стана интересно. Никой не твърди, че сте влизали в схеми. Вие просто правехте Ваши. Надеждата беше да сте необезпокоявани и да изтикате от всички конкурентни места БСП. Народа стана свидетел на борба между разбойниците. Новите срещу старите! За сега водят старите БСП. След изборите не се знае. Но бедата е една - Когато атовете се ритат, магаретата теглят! Народа си изпати. Тези думи на Борисов са истина и знаем за други подобни големи грабежи. Помислете за тези 12 милиарда и за други милиарди за които други говореха. Ами България има алтернатива. Само трябва да намерим начина да си ги съберем. Не са в народа. Да ги съберем от управляващите!

„За 1 г. българите намаляват с 45 183 души, въпреки че избирателните списъци са се увеличили с над 83 хил. души“,  „На фона на това намаление броят на избирателите за предсрочните парламентарни избори се увеличава с 83 300 от президентския вот през октомври 2011 г. Това разминаване и подозренията за близо 900 000 "мъртви души" в тях не може да се обясни само с българите в чужбина - тях нито една институция у нас и по света не ги знае колко са.“ – обобщено: Има ред в България! Първо лъжем и после крадем!

Ето отзиви в нета по посочените цифри:

„И в Европа тръпнат, друг път не видели

В едно да гласуват живи и умрели....“ – Layman

„Школникът Марек в тоя случай се явява "инвеститор с гарантирана печалба" - въпреки спада с 43.183 хил. потребителя на ел. енергия, 83 хил. души в повече гласуват за "зелена енергия". Как няма да нарастне цената на тока!?“ - Apolitichen

„През Втората световна война България спасява от изтребление в нацистките концлагери над 50 000 свои евреи и над 160 000 свои цигани.

Правителството в Букурещ е плащало за всеки убит евреин. Циганите пък са въдворени в лагери в Приднестровието, където ги хранят само 3 месеца. След това те стигат до канибализъм и измират от глад. Ето това е било истинското престараване!

А в България не пада и косъм от главата на никого. Тя е единствената страна в света, която излиза от войната с увеличен брой на хората от цигански и еврейски произход заради естествения им прираст. Циганите например според преброяването преди войната са 149 385, а веднага след нея, през 1946 г., са вече 170 011.

Ето защо днес ние трябва да се гордеем със своите цигани, както се гордеем и с евреите и арменците си. А Франция, Словакия, Унгария, Румъния, Германия трябва да се срамуват.“ – обобщение: No comment!

Материала е от Росен Янков за спасяването на циганите. Аз немога да го коментирам. Не ми идва отвътре някак си. Нито за спасяването на евреите, нито за циганите. На фона на живота в България. На фона на живота на българите. На фона на това, че за мене е неприемливо човек роден тук и живеещ тук да не е на първо място българин и после всичко останало. Оставам коментарите за вас.

 За сега толкова. 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 298725
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031