Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2013 15:49 - Развитие на България. Четиво преди избори.
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 999 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.04.2013 15:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Етапи на развитие

         В началото беше големия хищник! Акулата БСП! Познато от развитието на света.

         Появиха се самотни играчи! Играха, изиграха си ходовете и всичко си е по старому.

         Обаче еволюцията е неизбежна! Появи се мафията. Ще кажете нищо ново. Да ама не! В другите държави си имат мафия, а нашата мафия си има държава. И не се спря до тук. Роди се малък – голям хищник, опонент на акулата. Кой е той? Пираните от ГЕРБ!

-2-

Среда на развитие

Интересно е в каква среда израснаха нашите хищници. Аквариума наречен България беше пълен и подреден, но неправилно подреден по общото мнение. Това мнение беше потвърдено и от вън. Затова трябваше да го подредим правно и икономически. Напълнихме Народното събрание с толкова много прависти и икономисти с цел подреждане. Това се оказа обаче най-добрата предпоставка за престъпна дейност или проява на висшите стойности на отрицателните качества на българина. Затова в България нямаме нито икономика, нито право, нито правилна политика. Резултата е виден – тотална разруха и обедняване.

Как става това? Икономистите нарушават законите, като чертаят престъпните схеми за злоупотреба, а правистите ги защитават. Всичко това се извършва под вещото управление на всички нива от политиците. Вика му се на това „политически чадър“.

Създаде се съюз. Не съветски, не! Съюз между икономисти, прависти, политици и разбойници. Изненада всички. Народа пострада, европа се замисли, а америка не подозира какво се роди. Ами мафията си роди държава.

Българският гений се огледа, ослуша и създаде мафия по световен образец, но с екстри. Нашата мафия е спортна – боксьори, щангисти, борци, гребци и каквито си искаш. Структурирани и организирани те станаха хищник от класа. Само българинът може да го измисли и селектира този хищник, но за зла участ на България! Пиранята на ГЕРБ!

Сега аквариума е един и плуват в него два големи хищника. Старата опасна акула и пираните. Акулата си избира плячка и напада, Пираните изобщо не избират – карат наред. В природата двата хищника не се срещат, а в други аквариуми ги има по един от вид. Само в България живеят в един аквариум и двата. Наше постижение. На българския гений.

-3-

Сравнителен анализ

Разликата между БСП и ГЕРБ е като разликата между акулата и пиранята.

Акулата е голям хищник. Напада големи обекти. Интересното е, че не изяжда жертвата до край, като всеки голям хищник. Оставя и за плуващите около нея дребни риби. Друг факт е, че не напада всяка плячка. Не, че я оставя жива от обич, но не преяжда. Хищник който не изпитва болка и неможе да бъде опитомен.

Пиранята е дребен винаги гладен хищник. Изяжда всичко до край. Усеща плячката по мириса на кръв. Не се вълнува от жертвата. Винаги е в група – обикновено две, но може и до 20 – 30, а при плячка стават стотици. Бърза да яде, за да не изядат плячката другите от групата. Всичко до което се докопа бива унищожено. Нищо не остава от плячката. Даже и следи от които да се види съществувала ли е. Съществуват много видове пирани, като най-зловеща слава има червената пираня, считана за най-хищна от всички.

В природата не живеят заедно. Няма как да ги сравним, кой е по-опасен. Но са опасни за човека. За невъоръжения и незащитен човек. За всеки който прояви непредпазливост, милост или приятелство с тях завършва като тяхна плячка.

Останалите хищници не са по-малко опасни. Просто те се съобразяват с по-големите и затова щетите са по-малки. Но останат ли сами поразяват смъртоносно винаги.

Пазете се! Защитете се! Как ли? Разговорно казано: Най-добрата защита е нападението! Академично казано: Активната защита!

Хищниците Ви канят на среща на 12 май. Помислете си. 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 301363
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930