Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2013 14:49 - НОМЕРАТА В ЦИРК БЪЛГАРИЯ
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1702 Коментари: 0 Гласове:
2



 Клоуните:

 

Първия започнал е Яне Кой‘дафане – Началото беше обещаващо! Много весело беше в парламента с него. Показваха откъси по телевизията и даже пресата се занимаваше с него. Явно клоуна има скрити таланти защото не показа нищо. Разбра се обаче, че все не улучва момента. Когато всички се разотиваха той започна да имитира работа. Спечели малко усмивки и толкова

Вторият М‘Болен Сидеров започна на средно ниво. Няма как репертоара не отговаря много на българската публика. Луташе се ту тук ту там. Пускаше по някоя смешка и беше отразяван от медиите. Но публиката не го приемаше както му се искаше. И дойде края на представлението на което той направи фантастичен финал. Публиката го оцени по достойнство. Има голяма вероятност да не е в списъка на клоуните, а да стане заслужил артист. Истината макар и казана от клоуна на сбогуване с курвите съживи стария хит!

Третият е невероятен гений. Още не беше показан и веднага спечели номинация. Само като се покаже на публиката и всички изпопадат от смях! Боже, какво ли не стана в България. Цар за премиер! Клоун за Президент! Цирка е пълен! Цирка е във възход. Последния номер на О‘Плевнелиев обаче не се хареса особено на публиката. След него и клоуна излезе да показва номера извън България. Очакваме го пак.

 

Заслужили артисти:

 

Старият кадър П‘рахмет Доган известен с няколко други имена и най-вече Сокола, спретна доста номера. Все бяха от класа. Една част от публиката ги обича и аплодира, друга се усмихва едва, а останалите го освиркват. Голям номер е изчезването и появяването му. Изчезна и не се появи в цирка/парламента/, но изниква по телевизия и преса когато не го очакват. Номера с камъка посъбуди публиката – голям камък, Цанков се вика. Обикаля отсам оттам соколето и …. хоп у него милионче. Консултантско едно такова. Всички се чудеха как стана номера. Уж го знаят пък не се усетиха и мина. Ще попитате къде изчезна П‘рахмет. Оказа се, че сценарий за филм писал. Голяма награда иска, най-голямата в киното и да влезе в историята. Оказа се, че е преписвал от някъде, от боливуд ли или от турски сериал. Общо взето се провали. Публиката много му се смя. Беше добре филма и той добре играеше докато не се появи АТЕНТАТОРА с газов пистолет. То газов хубаво, да кажем става, ама той повреден не стреля. Цялата публика разбра, че всичко е нагласено. До края на филма само БИЯЧИТЕ играха истински. Другото всичко е за боклука. Няма голяма награда. Оттегли се пилето шарено в покоите си. Може нещо младо да му подскаже нов сценарии. Но публиката вече знае и ще внимава.

Големият артист Е‘бати‘Бойко се яви с най-много номера. Палеше пожари и ги гасеше. Беше добър в тези номера. Събра овациите. Знаеха го като пожарникаря. После започна да строи ама и да се бори с бандитите. Имаше и истински бандити и от неговите бандити помагаха. Вече беше генерала. И тук обра овациите. Ако беше хванал и големите разбойници от организациите на червените и сините публиката щеше да му вдигне и паметник. Свикнала е да ги издига и приживе. Само влезна в няколко учебника, ама цялата публика разбра, че е нагласено. Екипа му е добър. Сценарист и подготвящ номерата е Ц‘ветко, а специалните ефекти са от С‘Дянков. Добре се справяха докато част от поддържащите ЕВН, ЧЕЗ и Енерго ПРО не направиха гаф. Е‘батиБойко спорно се оттегли като обяви, че номера бил спретнат от П‘рахмет Доган. Публиката се чуди какво става ама е уверена, че всичко е нагласено. Намериха и реквизит автомат АК със заглушител, но не се знае кой го е забравил, щото е близо до много играчи от цирка. Изясняват подробностите. Никой не е сигурен щото, ще го правят аматьорите оставени от Ц‘ветко. И за Е‘батиБойко няма голяма награда. И за неговите номера публиката знае и ще внимава.

Другите артисти сега не са на вниманието на публиката.

Интересно защо публиката събира домати, яйца, камъни и каквото намери. Подготвя се явно за следващите номера.

Обещава да е интересно. Очаквайте продължение. 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 298324
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031