Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2013 21:01 - Цирк БЪЛГАРИЯ! Кой как работи в него!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1242 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Представям участниците:

БСП – Еквилибристи. Майстори на спорта. Всичко при тях е баланс. Бдят над пенсионерите. Никога не забравят индексациите на пенсиите. Грижат се за паметниците и миналото, и за тези които го помнят. На недоволните и не съгласните вече не пречат, а помагат да се изнесат по-бързо в чужбина. И вълкът сит и агнето цяло. Крадат като за световно, но не пречат и на който може да го прави и той. Имат постоянен електорат. Цвят червен.

СДС – Факири. Състав неясен. При тях е характерно наличие на гении. Стратегия –  когато им падне да крадат колкото се може повече. Тактика – след обира да измислят следващия номер. Не държат на име. Не държат на електората. Крадат от всички. Сменят имената. Цвета е син.

ДПС – Дресьори на хибрид с неясен произход, както и обслужващ персонал! Номера е ясен, но все минава. Електората е постоянен. Извиква се на сцената и се започва – вие сте човек ама не съвсем, българин си ама не съвсем, турчин си ама не съвсем. Докато се обърка съвсем. Слушай ме и не мисли. Изпълнявай. След като ошашави електората получава необходимите гласове. След това се пазари за бакшиша, като обслужващ персонал да участва в коалиция. Цвят няма. Хоби строеж на джамии и отглеждане на сокол.

НДСВ – Гастрольор от Испания. Участник в миналата програма. Световна новост – цар – премиер. Получил си хонорара и малко бакшиши. Няма претенции. Не се предвижда друго участие. Поне за сега. Цвят няма. Короната и скиптъра не са налични, както и някакъв електорат.

ГЕРБ – Трупата на Ал‘ Борисов и 400-те разбойника. Нова група. Гербът не се вижда на кой е, но се вижда, че са доста амбицирани да надминат всички участвали до тук. Обират всичко до каквото се докопат. Участват във всичко където има келепир – строителство, спорт, банкиране и енергетика. След грешка на участниците в групата ЕВН, ЧЕЗ и ЕНЕРГО ПРО се наложи напускане на групата без да си завършат номера. Оплакват се от лошия мат‘риал. Стратегия – замразяване на пенсиите и заплатите с цел унищожаване на пенсионерите, които не ги обичат и работниците за които незнаят как ще гласуват. Изпълнител Си‘ Дянков. Лично на него му пречат и феодалните старчета в БАН. Тактика – раздаване на огромни бонуси за нашите хора дето ще гласуват за нас. Изпълнител Цв‘ Цветанов и няколко „калинки“. Цвят няма не ги и интересува. Оставили са част от трупата да им пази мястото.

 

Общо за всички –       Не искат ревизия на договори, приватизация или каквото и да било. Като не сте яли баница, никой не ви е крив.

                  Не искат съд. Не искат нито да ги съдят нито да съдят другите от представлението в цирка. Да сте се усетили на време. Късно е вече.

                  Искат да участват в цирка и ако може те да казват кое, как и защо. Защото така трябва. Ако не ни вярвате питайте политолозите, социолозите и … нашите хора.

                  Всички се грижат за бъдещето на България. Работят активно с между 200 или 300 ромски фондации. От 1990 година циганите са прекръстени на роми. Започва активна работа и вече най-младата майка е на 13 години. Най-големи грижи полагат за тях преди избори. Това според тях е бъдещето на България.

 

Цирка е пълен. Глъчката е голяма след последния номер. Стана и късо съединение. Изгоряха няколко факли. На манежа са група аматьори.

Циркът продължава.




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. kmetova - Ще има шоу
03.08.2013 09:18
Циркът се готви за нов спектакъл. Каква ще бъде програмата ще кажат някои други, не протестиращите, нито пък ние от публиката. Само ще аплодираме по-атрактивните циркаджии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300492
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930