Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2013 02:10 - Сензация – защо Бойко печели избори! … и до къде я докарахме?
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1545 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 12.03.2013 02:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Какво става в държавата точно преди президента да реши как да ни изненада?

Разбойническото правителство в оставка се труди до последния момента за да подсигури своето амплоа, Печеленето на избори!

Как така до сега печелиха избори? Дали с хубави обещания? Дали с хубава визия? Дали медиите им помагаха? Дали толкова майсторски ги манипулираха?

Няма кой да Ви каже драги българи. Но ще се опитам да Ви разкажа малко за последните дейности които трескаво кипят около правителството в оставка.

Както всеки разказ и моя започва с малко история. Бойко минава страхотна школа когато трябва да охранява първия държавен и партиен ръководител на НРБ др. Тодор Живков. Първия обмисля своя последен том със спомени. Нямам представа дали е споделял част от своя опит или някой спомен, но в първите страници на този за жалост изгубен том е записано, как се печелят избори! Да ако по-възрастните от Вас си спомнят той печелеше винаги с 98+%.

Знаейки колко трудно е четенето е ясно, че от целия том бъдещият премиер е попрочел съвсем малко. Жалко! Много жалко както ще се уверите в продължението на историята.

И така вече започвам приказката.

Държавата я управляваха червените! Не би. Пак си дърпаха към социализъма, който тенденциозно грешно днес наричат комунизъм. Смениха ги.

Управлението поеха сините! Поклон! Такъв виртуоз като Костов не имало от тогава! Такива капани постави, че нито розовите, нито коалицията, нито Дянков се оправи. Но пак не стана!

Смениха ги розовите! Наследниците на червените. Но не са си научили урока и трябваше да сдават властта. Потърсиха си някой да ги доучи и доведоха стария нов цар. Направиха го премиер-цар – чудо невиждано в света, а по-сетне сглобиха и тройна коалиция. И до тук.

Само да добавя, че бъдещия премиер охраняваше и царя. И от него научи нещо!

Докато народа се чудеше какво става властта взеха разбойниците! Как? Ами ББ знае как се печелят избори! Има си верен приятел! Не, не мислете, че говоря за кучето. Става въпрос за ЦЦ. Разказва му как се печелят избори и…. всеки път бие предишните играчи. Народа ликува.

Властта е взета. Ами сега? О, да! Царя си взема прехвален специалист от чужбина – финансовия министър Милен Велчев. И ББ си взе прехвален специалист от чужбина – Симеон Дянков.

Какво последва знаете! Ужас. Всеки си прави каквото иска. Но ужаса стана пълен когато решиха и те да посегнат на енергетиката. Така и не разбраха до последния ден защо стана късо съединение с монополите. Ами Костов? Забравихте ли? Този виртуоз беше поставил основите. Розовите не смееха да пипат това дето си беше негово. Само се облизваха за нещо ново, някакъв си АЕЦ, но не се получи. А герберите освен от избори от друго не отбират. От ток хич и късо!

Премиера събира специалисти на стоп ей така по пътя. След това калинки завъди. После …. му омръзна да се занимава и започна да се отдава на страстите си – рязане на ленти, футбол и дрямка когато му е кеф.   

Верният приятел ЦЦ прегърна МВР. Не, малко му е. Започна да се бори със съдебната система и успя до някъде, да не кажа в голяма степен. И това му беше малко и захвана да стяга президента, но не му стигна времето да се оправи с него. Все пак има влияние и докато е в оставка започна да уволнява и да назначава в силовото министерство. Подготвя изборите.

Останалите случайни гербери се въртят като мухи без глави. Дилян Добрев така и не разбра къде се намира и какъв е. Други са заети да си пишат оценки. Някой хапват, пийват и си говоря по медиите каквото искат.

Сателита Яне Янев пък разви такава трескава дейност с която освен да стане за смях за друго не става. Изобщо майтап да става. Освен шефовете ще видите още няколко екземпляра от „НАГЛИТЕ“.

Но щях да забравя президента! Той незнам спомня ли си някой от къде се появи. Не беше на стоп май. Това не е важно за момента. Последно време се забелязва, че си говори каквото му дойде на акъла и всеки се чуди какво става.

Последното което може да получи народа е това което НЕ ИСКА – служебно правителство! Премиера щял да бъде внос! А правителството щяло да е „За Европа, за демокрация, за икономическо развитие."

Господин Плевнелиев, президент сте на България! Няма ли правителството да е за БЪЛГАРИЯ!

Боже пази БЪЛГАРИЯ! Очакваме гласа на НАРОДА!

 

„Наглите“ нагледно!
Не спя!
image

"Длъжността президент е само протоколна" - нагло и невярно

image


Пред фактите и боговете мълчат! Да не споменавам "феодалните старчета".
image

Затова като кажеш "Столипиново" се сещаш за Пловдив. Щото не е Полски Тръмбеш.

image

"Кмета на Варна ...заяви, че имал намерение да я връчи веднага, но нямало на кого."

image




Гласувай:
8


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300051
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930