Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2013 16:38 - Кои са НАГЛИТЕ? Колко са НАГЛИ? Вижте истинските БЪЛГАРИ! – протестите продължават!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 1208 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 1.            Феномена ГЕРБ

Добре, че се появи партията ГЕРБ за да отвори очите на българския народ и да покаже колко са нагли българските политици по време на 23 годишното управление на Република България.

Как управляваше ГЕРБ?

От самото начало показаха арогантност и простотия преплетени с куп лъжи! И като капак наглост до безобразие за което народа ги махна от властта!

Простотия – имаха само обещания и никакво изпълнение. Опитат нещо, сътворят гаф и сменят някой смешник, а шефа им плаче по медиите – Станишев е виновен. Номера минаваше до време после простотията лъсна.

Арогантност – заслепени в своите успехи /само изборни и никакви други/ те не признаха нито една своя грешка и като всеки глупак я повтаряха, потретваха и така до края. Започнаха с назначаване в Европа на Румяна Желева – излагация, продължиха със знайни и незнайни Калинки и накрая пак с ината си назначиха Юлияна Иванова в ДКЕВР. Еееееееее стига де!

„Лош матриял“. Следва шут. Вдигане на кръвно. И Генерала е скрит. Чака евентуални избори и да се забрави всичко. А дали е така?

На първа линия излезе Цветанов в последния ден, почти в последния час. С похвати на Гьобелс да иска оценка за работата си и тази на ГЕРБ.

Наглооооост!

Народа Ви даде вече оценка! Долу правителството! И това е по-лошо от двойка, единица, че и нула даже.

Само за атентата в Бургас трябваше да си отиде правителството и парламента и президента даже! Защо! Защото НЕ МОЖЕ чужди въоръжени формирования на наша територия да си правят каквото искат. Да израелците долетяха, отцепиха мястото, взеха веществените доказателства и си заминаха. Нашите гледаха!

Да кажем, че полицаите които там са охранявали са виновни. А след това ни дума, ни вопъл ни стон от Президент, парламент или правителство! НЕ СТЕ БЪЛГАРИ ГОСПОДА!

БЪЛГАРИТЕ, те посрещнаха в Коиловци френските парашутисти както подобава. Така се пази България!

А политиците и правителството НЕ това били туристи. Туристи сте Вие в управлението.

2.            ДЕМОКРАЦИЯ.

Няма демокрация! Демокрация е имало само в древна Атина. При демокрацията НЯМА ПАРТИИ. Народа /имащите право на глас/ избира и ДАВА властта на определени лидери. Народа взема властта или ги сменя преди да им е свършил мандата. Важни решения се вземат от всички с гласуване! ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ!

Да сте видели такова нещо някъде? В САЩ, ЕС или другаде? НЕ! Няма демокрация никъде. Има ПАРТОКРАЦИЯ. Вид капитализъм.

Не критикувам, но не Ви лъжа! Щом е по света ще е и у нас.

Но да се върна на въпроса? Има ли някъде демокрация? ДА! В ШВЕЙЦАРИЯ.

·        ЕТО ВИЖТЕ: Швейцария е федеративна парламентарна република, като всеки кантон има свое правителство, парламент и конституция. Законодателната власт се състои от Федерално събрание с две равноправни палати — Национален съвет от 200 депутати, избирани на всеки четири години, и Съвет на кантоните. Федералният съвет е органът на изпълнителната власт, избиран на всеки 4 години, но ако всеки един от седемте федерални съветника в него има желание, мандатът му може да бъде продължен. Всяка година от Съвета се избира президент на Конфедерацията по принципа на старшинството, длъжност, която реално не дава особена власт над останалите, а е чисто протоколна. Щвейцария се слави още с пряката си демокрация на управление. Поне няколко избора се провеждат в рамките на една година , под формата на допитване за приемане или отхвърляне на особено важни за страната позиции в национален или международен план.

Да виждате някъде партии? Да виждате някъде етнически проблеми? Да виждате …. Не гледайте, няма да намерите кусури!

Но защо не Ви казват? Защото искат да Ви грабят!

3.            НАРОДА ИСКА! КАКВО и ЗАЩО!

Народа иска СЪД за всички управлявали 23 години! Народа иска главите на политиците злоупотребили с власт! Иска УПРАВЛЕНИЕ като в Швейцария.

Защо го иска?

Защото всички които искат ПАРТОКРАЦИЯ за да грабят, Ви лъжат, че правят Демокрация и го разбрахте!

Те си играят с имената за да заблуждават! Кръстиха социализма – комунизъм. Защо? Кръстиха партокрацията демокрация. Защо? За заблуда.

Десните грабят! Ясно! При тях важи – правото е на по-силния! Да живеят тарикатите! Костов и компания. ГЕРБ и откровените разбойници.

Левите може би не? Нищо подобно! Да сте видели крокодил вегетарианец? Аз лично не съм.

Другите? Охоооо и още как. Лъжат първо с името си! Движение! Няма такова нещо. Партия са. Права и свободи? Да ама на кой? Как го правят? Размахват призрак! Български турчин? Бял негър? Честна курва? Такова животно виждали ли сте? НЯМА!

Има го само в главите на ДПС!

Щото в Швейцария няма швейцарски немец или италианец или французин. Всеки си говори езика и живее щастливо. И е швейцарец!

Ето за това НАРОДА ИСКА и ЩЕ ПРОТЕСТИРА! 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. forest - ПРИЯТЕЛ , СМЕНИ СИ КОМПАСА
12.03.2013 16:47
НАПИШИ НА ЕДИН ЛИСТ КАКВО СЕ СЛУЧИ НА БЪЛГАРИТЕ ПРЕДИ ГЕРБ И СЛЕД ТОВА ....ЩЕ СЕ УВЕРИШ , ЧЕ ГЕРБ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЗИТИВНИ И ДОБРОНАМЕРЕНИ...ВИЖ ИМ МИНИСТРИТЕ--ЛИЛИ , ДЕЛЯН , ВЕЖДИ----......ВИЖ И ТВОЯ ЛЮБИМЕЦ Р.ОВЧ. , КОРВЕЛИЯ НИНОВА , СЕР---ГЕЙ----ИМА ЛИ РАЗЛИКА...АКО СИ БИВШ КОМУНЯГА ИЛИ ПЛАТЕН ПЛЮВАЧ---ПРОСТЕНО ТИ Е ...НО АКО СИ ЗАБЛУДЕНА ОВЧИЦА----ОСЪЗНАЙ СЕ...ИНАЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕШ ВИНАГИ ВЪВ ВОНЯ....ИНАЧЕ---КОЙТО И ДА СИ---ДА СИ СИ ЖИВ И ЗДРАВ , ТИ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ...ЛЕКА ВЕЧЕР....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 298777
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031