Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2013 11:09 - ФУТБОЛ директно от БЪЛГАРИЯ – Отбора на НАРОДА срещу Отбора на УПРАВЛЯВАЩИТЕ!
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 819 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Уважаеми Българи наблюдавате изключителен, бих казал даже исторически мач. Както знаете в Република България всички без управляващите и помагачите им са публика и затова мога спокойно да кажа, че отбора на народа е отбора на публиката.

Още от началото на мача започнаха атаки и двата отбора. Имаше две три провокации от играчите на отбора на управляващите, за което след бурни освирквания и скандирания на публиката EVN, ЧЕЗ и Енерго Про получиха официално предупреждение и вече висят с жълти картони. Това са все чуждестранни състезатели, но има съмнение, че някои от тях имат и български корен. Както и да е това ще го оставим за по-късно.

Капитана на отбора на управляващите доста време игра не по правилата за което публиката протестираше остро и когато той я обиди тя изригна и капитана напусна терена.

В тази остра игра и отбора на народа понесе тежки загуби. Двама от играчите изгоряха на терена и треньорите трябваше да ги заменят с други. Със загубата на тези играчи варненската част от агитката стана още по силна и шумна. Смените помогнаха и публиката да се съсредоточи в мача и да не се поддава на провокации от противниковата агитка.

И така с изгонването на капитана резултата е вече 1:0 за публиката в Републиката.

Намираме се вече в края на първото полувреме на този оспорван мач, но съдията драги българи се държи много пристрастно. Публиката вече става неудържима. Дано изкараме до почивката.

Какво става? Капитана не се прибира в съблекалнята, а продължава да разпорежда на съотборниците и да кадрува. Съдията стои нарочно далеч от него и се прави, че нито вижда нито чува. Публиката негодува.

Главния съдия има право да изгони и треньорския щаб на отбора на управляващите, но той и това не прави. Публиката му подвиква ДА, а треньорския щаб на отбора на управляващите си знае НЕ, но съдията, ах този съдия драги българи той отново мълчи или подсвирква друго.

Постоянно се развяват флагове и плакати от публиката и тя запя в хор КУРВИ СБОГОМ!

Много коментатори, анализатори и други известни лица от агитката на отбора на управляващите дават идеи и предложения как да продължи мача, но българи, публиката не иска. Все повече от действията на съдията, капитана на противниковия отбор, треньорския щаб и даже наблюдаващия от федерацията, който незнам защо постоянно трие, къса и поправя разни документи се усеща, че мача е манипулиран!

Публиката вече не издържа защото знае, че завърши ли мача, няма да бъдат наказани нито отбора на управляващите, нито провинените играчи. Но какво може да направи публиката драги българи, ако главния съдия не е честен? Аз се сещам само за един от предните мачове, когато публиката нахлу на терена и мача беше прекратен. Доста време след това се играеше по правилата и имахме големи успехи във футбола.

Ето и сега има съдийски сигнал. Очаквайте включване от второто полувреме! Останете на вълните на нашето предаване. Предаваме пряко от стадион БЪЛГАРИЯ. 




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300483
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930