Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2013 00:21 - Цирк България! Народът иска! – Президента не – Кой ще си иде? – сериала върви
Автор: ackoleff Категория: Политика   
Прочетен: 4965 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Цирковото изкуство в България бележи успехи в последно време. Трябваше малко да се размърда народа, за да се проявят талантите на управляващите. За какво иде реч?

Много нови номера има подготвени и други се подготвят. Изяви на познатите ни артисти има у нас и в чужбина.

Номер едно е кой? Че много ясно! Президента!

Излиза и показва номера ни чул, ни разбрал! "Ще се радвам, ако гражданската енергия по улиците на България, доведе до подобрение". А сега де! В енергийния сектор протестиращите настояват за национализация на ЕРП-ата. Премахване на всички посредници и НЕК да поеме тяхната функция, като и разсекретяването на всички договори в сектора Енергетика. Може би ще лови енергията на улиците като снежинките дето ги ловяха ГЕРБ във въздуха. Президентска му работа. Хората много се забавляват и му се радват.

„… Аз като президент казах, …“ Ами никой не го чу какво каза. За малко да умре от смях множеството. Очакват следващия му номер. И след номера ще има номинация на президента. Глас народен, глас божий!

Следващите номера бяха стандартни и доста познати. Гаф на Външния министър. Било му високо напрежението. Ами свикнали сме му. Пък и народа знае за проблема с тока. Така че проблема е ясен. Ще си намерим друг външен министър.

Изказване на културния министър на военна тематика. Номера му е със заглавие „военно положение“. Явно е прекалил с брюкселското зеле, щото на пиене издържа.

Общо взето представителите на ГЕРБ са много зле подготвени и номерата им не минаха.

С интерес се очаква номера на червените. Скриха се някъде. То и никой не ги търси за сега де. Щото няма гори вече и няма къде да се скрият. Народът обаче помни номерата им и с интерес очаква да раздава номинации.

Няма промяна в номерата на Движението за права и свободи. Пръснаха се възможно по-далеч от енергията за да не стане късо съединение. Сега съветват, съветват и дават консултации. Големи са и известни консултанти. Искали пак да участват. Народа е съгласен да участват в номинациите. Няма да бъдат пропуснати.

Едни от любимите на народа изпълнители сините, готвят поредния номер. Той номера е ясен, ама не се знае под чие име ще е. Допитват се с какво име да направят номера. Какъвто и номер обаче да направят ще имат номинация. Гарантирано!

След номера показан от Сидеров за първи път виртуозно, всички запяха песента Курви сбогом.

За сега толкоз. Следващия номер е на президента. Обявен е за вторник, но не се наемам да потвърдя, щото на политици не вярвам пък даже и на президента.

След номера снимките ще продължат.

За номинациите няма още яснота. Много комитети има и още ги бистрят. Но надеждата е да си получат заслуженото всички изпълнители от последните 23 години.

Очаквайте следващия епизод.




Гласувай:
11


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 298729
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031