Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2016 12:23 - Бюлетин XXL - продължение
Автор: ackoleff Категория: Новини   
Прочетен: 1089 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бюлетинъ XXL - продължение

 

Агенция СММ разпространи изявлението на лидера на марионетното правителство на Федералния Резерв от Вашингтон – Макак О"Бама, че всичките, подчертава се ВСИЧКИТЕ съединени щатове на Америка подкрепят законно избраният президент на  Турция в демократичните избори и се надяват след неуспелия преврат всичко да се  нормализира. Апелира се към демократичния и светски президент, освен виновните - съдии, военни, журналисти и които трябва още /има няма 100-тина хиляди/,  да не пострадат невинни граждани.

Представителят на ДауДюПон биокемикълс призова МОК да изхвърли от олимпиадата в Бразилия спортистите от Русия поради огромната употреба на допинг получаван само от руска компания с помощта на правителството. Това изобщо не е демократично и спортсменски, а и остаряло. На обвиненията на президента на Русия, че това е политически акт от фирмата отговориха, че няма такова нещо. Техните усилия и произведения като Свирина Уилиамс и подобните на нея са плод на биотехнологии и наука далеч от допинга. Ако се съмняват да докажат - ако могат!

От Брюксел  - Европейската комисия в свое изявление изказа мнение, че все пак „Интереса клати феса!“ и за сега няма да взема решение по въпроса за визите на турските граждани. Шефа на комисията със задоволство съобщи, че в ЕС всичко е наред! От атентатите тази седмица в Германия, Франция, Белгия и т.н. са загинали само 93 човека. В България няма атентати, но има 118 загинали от пътнотранспортни произшествия и се водят разследвания за около 207 сбивания на водачи след катастрофи. На журналистически въпрос за сексуалното поведение на мигрантите отговора е, че изнасилванията са се увеличили само с 37%, което е намаление с цели 2% от началния скок, но за сметка на това се е увеличила раждаемостта, което е добре за ЕС като цяло.

Агенция еБТА съобщи, че са спрени европарите за България временно. След дългогодишно неуспешно разследване на феномена „изчезване“ на европарите в България като последна мярка се изпращат белязани евробанкноти, но … не са забелязани и те как са изчезнали.

Световно известният илюзионист Дейвид Копърфийлд обмисля спиране на своята дейност. Като причина посочва появата на ненадминати в илюзионното майсторство - Р"Доган /за номера с преврата/, двойката Бо"Рисов & Цвет"Анов за номерата с изборите, калинките и репертоара като цяло.

Агенция СММ съобщава за голям дебат в Оралния кабинет на „първите“ дами, но не последни! Първата дама президент разказа за своя проект за преименуване на Оралния кабинет в Е*ален такъв, защото света остава с грешно впечатления от политиката на САЩ, че е само една „свирка“, а тя си е живо е*ане. Проекта на другата „първа“ дама е за възраждане на харемите, които са си истинска школа за жените. На въпроса каква школа са след като няма къде да се прилагат добитите знания отговори Гювенди ханъм, която заяви, че се обсъжда да има размяна между харемите, а за по-напредналите във възрастта и школувани вече ханъми да се изпращат направо при аллаха и да бъдат разпределяни като девици за джихадистите.


Тагове:   политика,   новини,   спорт,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 298787
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031