Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2016 11:36 - Бюлетинъ
Автор: ackoleff Категория: Новини   
Прочетен: 758 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.03.2016 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БЮЛЕТИНЪ

във връзка с мигрантската криза

Група европейци, които ще бъдат приети в Шенген … ама друг път намериха решение за мигрантската криза в Европа.

       Не разполагаме с официалния документ и както пише, групата го намери този екземпляр снощи /11.03.2016 г./ като се връщаше от кръчма-дискотека /гр. София/. От записа личи, че документа е изпратен до съответния получател по номера на куриерската бележка.

         Ето и самия документ:

 

Уважаема и любима госпожо Меркел,

 Изпращаме Ви по куриер, поради важността му настоящия документ с решението по мигрантския въпрос. Документа е с номер EM-XXL-EM-…

         Копие от документа изпращаме и до НВ* господин Борисов.

 *Нещастно властващ

         Ние сме млади европейци и не сме обременени със страшния призрак на комунизма от който вие и даже маймуните от страната на маймуните немогат нощем спокойно да заспят. Родени сме с избухването на демокрацията в България и още от началото на съзнателния си живот изпълняваме всичко което измислите и даже си помислите за да влезем в заветния Шенген. Закрихме цирка щото е малък и превърнахме народното събрание в такъв за да Ви угодим. Най-заслужилите клоуни изпратихме в Брюксел, а тук имаме само шутове за Премиер и Президент. Научихме ги да казват “Аз съм съгласен!“ без да мислят. Когато е необходимо и „Аз не съм съгласен!“, но по Ваше разпореждане. Ще ги извините, че доста често се престарават и това последното го казват преди Вас даже – визираме случая със сваления руски самолет от Турция. Те тогава изпревариха и официалното съобщение от страната на маймуните на което и вие се подчинявате безпрекословно. Но така е с клоуните.

         Следим развитието на мигрантската криза още от 2013 г . /справка http://ackoleff.blog.bg/politika/2013/05/08/spomeni-za-bydeshteto.1108097 ./и сме запознати с възникването и, развитието и, и даже намерихме решение което споделяме с Вас.

         Възникването на кризата започва от Страната на маймуните! Те взеха решение нашата планета да стане Планетата на маймуните и след това със срок 2030 г. и планетата Марс да стане планета на маймуните.

Като начало на изпълнение на това решение набелязаха континента Африка от който със специално създадена програма – Арабска пролет – да подберат определени маймуни и да ги разселят по цялата планета, но започвайки от Европа. Това място особено ги притеснява, защото тук ако и да изпълняват маймунските желание и номера, не са маймуни.

Всичко щеше да мине добре с тази програма, но имаше доста бъгове. Явно програмистите на маймуните са си слаби. И така:

-                     Уж арабска пролет, а програмата не започваше на пролет.

-                     Уж пролетта е арабска, а я пуснаха в България, че и Украйна. Но като разбраха грешката и смениха името.

Програмата изцяло се дискредитира, когато в играта се намесиха Русия на Путин с мълчаливата, но категорична поддръжка на Китай. Те отдавна познават навиците на маймуните и след радостните крясъци на турските маймуни в Сирия се намесиха.

Защо?

Путин обяснява, че ще станат много маймуните на клона Европа. и клона ще се счупи. Друга важна особеност е, че неможе маймуни от другаде да отиват в Сирия без покана.

Китай не даде словесни обяснения, а изпрати една статуетка с три маймуни с надпис „Не чух, не видях, не зная!“ Страните със стара култура датираща от векове веднага разбраха за какво иде реч, останалите ще разберат като му дойде времето.

Г-жо Меркел, в България си имаме доста тъмно бели българи които ни правят маймунски номера, които са доста по-добри от отвъдокеанските и затова на нас всичко ни е ясно. Ето защо предлагаме решение на проблема!

Предлагаме:

1.   Много по-изгодно за Европа е да платим превоза с кораби и самолети и всички мигранти да ги изпращаме в Страната на маймуните отвъд океана. Те ще си ги подбират /правят го с всички и сега/и които не одобрят ще ги връщаме в Африка.

2.   Като компенсация ще изпратим по Ваше желание и разпределение на квотите тъмно бели българи за да Ви подготвят за мигрантските и маймунските номера.

3.   Обяснявате на Турция, че ще и платите за мигрантите… ама друг път! Обяснявате на ръкоблудството на тази страна, че със сила не става влизането и преговарянето с Европа и, че и с лизане на задници и молби /за пример давате България и влизането и в Шенген/пак не става.

Многоуважавана и любима г-жа Меркел, разбираме Вашата изненада и раздразнение, че поканените от Вас мигранти избират все млади /дори деца/ европейски жени и момченца, а Вас зрелите и презрелите само по изключение, но разберете, че ако се изпълнят горните 3 /три/ точки и се реши кризата спокойно може да си ходите в командировка до Страната на маймуните и там ще е по-различно. Маймуните ще са опитомени, а за по-диви екземпляри ще се ходи до Африка.

С много обич и надежда Ваши европейци! И кандидат шенгенци.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300832
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930