Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2014 08:56 - Директива на ЕС за 3-ти март - Как да живеят българите "щастливи"
Автор: ackoleff Категория: Новини   
Прочетен: 1784 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 03.03.2014 22:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

                                                                                                                                                                    Директива ЕС 00 - WC


                      Уважаеми Българи, 

         Като се събудите сутрин, моля първо да се огледате, да проверите джобовете си и всичко около Вас, за да не засегнете „Жизнените Американски национални интереси“.

         Едва тогава можете да преминете към личния си тоалет и евентуално да закусите.

Препоръчително е по време на закуската да се осведомите какво е положението в страната, света и да подкрепите демокрацията където Ви окажат от Белия дом, най-вече, и евентуално ЕС, щото нашето правителство често забравя да предупреди. Забравя и президента щото са заети да лижат нечий задник и едва след това проговарят. След като са вече добре разбрали какво и как да го кажат.

Така подготвени и разбрали новините и от къде какво да си купите от рекламите може да тръгвате на вън, а и на работа ако евентуално сте работещ, но …

Но уважаеми данъкоплатецо гласоподавател много внимавай да не настъпиш или обидиш някое четириного улично куче. Правителството, закона, ЕС, организации „Четири лапни“, „Кухи лейки“ и още дузина знайни и незнайни следят за това и ще бъдете моментално осъден ефективно и морално и ако нямаш късмет физически, след което ще се радваш, че е отменена смъртната присъда в Републиката.

След като сте обезпечили спокойния и щастлив живот на четириногите ако сте българин много внимавайте как спазвате закона за движение по пътищата и обществения ред щото има камери на всякъде и няма прошка. Те имат специален СМ/ъ/АРТ софтуер, който познава ако сте тъмно бял българин /циганин за тези от по-старото поколение/ и не Ви санкционира, а даже помага. Ако сте български турчин за Вас ще се погрижи известно движение – при определени условия обаче! и други заинтересовани. Ако сте български човекоподобен за Вас има партийни организации колкото искате, за Вас ще се погрижат демократите и пазителите на законите, правата и свободите от целия свят. Може да пропуснете доста от правилата на свободата и демокрацията. За Вас не важат напълно, а и имате право на неопределен брой грешки – при определени демократично, аристократично тоталитарни условия обаче.

След внимателното Ви придвижване, ако имате свободно време преди работа /за работещите само/ потърсете място за провеждане на курс или някой самоучител по цигански /изчерпан е/, турски, английски, или какъвто и да е език, който да приемете за майчин за да можете да разбирате какво се говори в Републиката и какво пише по табелите. По закон трябва да си изписват всички фирми на официален език и след това на какъвто си искат и на практика 99% от всички фирмени надписи са на някой от „майчините“ езици в Републиката, а малко има и на български. Закон да му е*еш майката. За спазването му следят яко!

Който все пак не знае друг език, освен български и не може да разбере новините, рекламите или да се оправя в ежедневния живот нека се движи в група за да се оправят взаимно и да си помагат.

Ето указанията на какво да се радвате. Синтезирани, ако не сте успели да ги разберете или сте ги пропуснали от официален WHITE HOUSE,BRUXELLES, президент олигофрен български, министър предател български или депутат /може и български щото вътре ги има всякакви/,който не е прочел какво пише над входа на народното събрание.

Бивши интернационалисти,  настоящи демократи радвайте се, че спасихте евреите, радвайте се, че джамиите растат като гъби и не сте като простите швейцарци дето забраняват това в бедната духом Швейцария, радвайте се на сегашните управници, които скоро ще премахнат от документите българин, а ще пишат европеец /нещо като made EU/. Радвайте се, че вече не се споменава Москва така каза и така трябва и няма в петък съветска телевизия! Сега всеки ден имате новини на някой „майчин“ език, постоянно се напомня какво каза Брюксел и строго спазвате указанията къде трябва да се оправи демокрацията.

Радвайте се, че сте толкова толерантни към разните сексуални ориентации, че се замисляте да сменяте и вашата нормална. Радвайте се на гей браковете и не правете деца, а си гледайте кученце или си осиновете циганче, негърче или поне идиотче.

БЪЛГАРИ! Българи родени! Като българи живеещи. За България мислещи! 

Кога бяхте щастливи? Кога бяхте българи? Май не сте имали тази чест след второто българско царство!

Време е да започнем отново! Едно начало! Едно ново начало без социализъм, без демокрация само с България!

И като за начало „Целта оправдава средствата!“.

Забравете всички по-горе дадени указания! Забравете всички по-горе описани радости. Забравете всички лъжи!

Почувствайте се българи! По всяко време, на всяко място без значение дали сте бедни или богати! Българинът е ... Да повече е! От много! И всички, които са колкото по-долу от нас, по-злобно искат да ни унищожат. Няма място за отстъпление! Трябва да се избавим и да остане жива България и българите! Целта оправдава средствата! Останалото са подробности.

Ако се почувствате макар и малко разколебани прочетете:


http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=14&WorkID=914&Level=2

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=15&WorkID=94&Level=2

 




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ackoleff
Категория: Новини
Прочетен: 300612
Постинги: 109
Коментари: 165
Гласове: 249
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930